Annonce
forside

KFUM har svært ved at komme i gang efter lang kamppause

Team Haderslev KFUM's kvinder har ligget stille siden 3. oktober. Hen over weekenden har holdet været i kamp to gange. Det endte begge gange med klare nederlag.

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM har holdt kamppause i en måned, og spillerne har tilsyneladende svært ved at komme i gang igen.

I fredags tabte holdet på udebane med 26-29 til Ribe HK, og søndag gik det galt mod TPI, Odense, der vandt med 29-24.

- Lige nu er holdet langt fra det, der i slutningen af september slog DHG med 20-16, konstaterede træner Mark Boulton efter nederlaget.

- Vi må først og fremmest kigge på os selv. Lige nu har vi slet ikke niveau, og vi har tabt to kampe, som jeg havde regnet med skulle indbringe fire point, tilføjede han.

Annonce

For mange tekniske fejl

I kampen mod TPI var KFUM længe om at komme i gang. De tekniske fejl hobede sig op, og der blev afsluttet for hovedløst og uden, at chancen rigtigt var der. Fynboerne var ikke meget bedre, og efter et kvarters spil stod der blot 4-4 på måltavlen.

Hjemmeholdet fik dog efterhånden mere gang i målscoringen og fik bragt sig foran med 10-8, men op til pausen blev der atter afsluttet for dårligt. Det udnyttede TPI til at udligne og bringe sig foran med 14-12.

Det lykkedes efter pausen aldrig rigtig KFUM at skabe spænding om udfaldet. En mandsopdækning af gæsternes bedste spiller ændrede ikke noget. Det tætteste hjemmeholdet kom på TPI, var 21-23.

KFUM spiller igen tirsdag i Hjortebrohallen mod Sydstjernen klokken 20.30.

Team Haderslev KFUM - TPI, Odense 24-29 (12-14)

Håndbold, 3. division, kvinder

Målscorere: Solveig Sørensen 7, Anne Mortensen 4, Lena Lorenzen 3, Katrine Skov 3, Vibeke Nielsen 2, Marie Timm 2, Elvi Degn 2, Sandie Nissen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce