Annonce
forside

KFUM skal kæmpe sig til ny sejr

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM's håndboldkvinder i 3. division har allerede været på Fyn to gange i denne sæson.

Søndag venter der endnu en tur over Den Nye Lillebæltsbro. Denne gang går turen til Vissenbjerg, hvor der venter en kamp mod Højfyn.

- Det er et hold, vi slet ikke kender, men det har jeg det egentlig fint med. For os gælder det om at finde frem til de samme takter som i den seneste kamp, siger træner Mark Boulton.

Her mødte KFUM Hviding og efter et par halvsløje indsatser, kom holdet tilbage på sporet og vandt en sikker sejr på 28-19.

- Det bliver igen viljen, der skal bære vejen. Vi skal fighte os til, at det bliver en kamp på vores præmisser, tilføjer Mark Boulton.

Ifølge tabellen er KFUM da også favorit. Fynboerne er blot noteret for tre point. Det rækker til en plads som nummer otte. KFUM er nier med syv point.

Der er afbud fra Katrine Skov. Ellers er KFUM i stærkeste opstilling.

Højfyn Håndbold - Team Haderslev KFUM

Håndbold, 3. division, kvinder

Søndag 15.00, Vissenbjerghallerne

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidt vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Aabenraa

Skolebus kørte i grøften

Annonce