Annonce
Sport

KFUM-spillerne skal have armene ned

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM's kvinder er i den uvante situation at være favoritter i den sidste kamp inden julepausen, hvor bundholdet Sydstjernen venter på udebane.

KFUM er ubesejret i de sidste tre kampe og leverede senest sæsonens hidtil bedste indsats og vandt her med hele 36-16 over Ribe.

- Selv om vi er favoritter, skal vi passe på og få armene ned igen. Sydstjernen er altid svær at spille imod og må bestemt ikke undervurderes, siger træner Leena Storm.

- Sydstjernens hold består af mange små, hurtige fintespillere. Dem skal vi have styr på, og så skal vi være mentalt klar, tilføjer hun.

Sydstjernen er andethold til SønderjyskE's 1. divisionshold og har derfor mulighed for at have spillere fra førsteholdet med i søndagens kamp.

- Hvis det er tilfældet, kan det godt blive rigtigt svært, erkender Leena Storm.

I tabellen er KFUM nummer syv med 11 point. Sydstjernen sidst med tre.

Der er afbud fra Trine Hvidsten, men ellers er KFUM i stærkeste opstilling.

Sydstjernen - Team Haderslev KFUM

Håndbold, 3. division, kvinder

Søndag 16.30, Rødekrohallen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Annonce