Annonce
KIF Kolding

KIF bekræfter: Direktør stopper i klubben efter mindre end et år på posten

KIF Kolding har nu bekræftet JV's oplysninger om, at direktør Christian Phillip stopper i klubben. Foto: Steffen Nielsen
Håndboldklubben KIF Kolding skal på jagt efter en ny direktør. Christian Phillip stopper til forår.

KIF: Som JydskeVestkysten tidligere på formiddagen kunne fortælle, stopper direktør Christian Phillip i klubben. Det bekræftes nu af KIF Kolding i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig over at kunne overlevere et sundere KIF Kolding til min efterfølger, og jeg håber, at genopbygningen kan fortsætte, både økonomisk og sportsligt. Jeg ønsker Ulf og spillerne alt det bedste og vil også gerne takke mine kolleger og frivillige omkring klubben for en flot indsats. En stor tak skal også lyde til de trofaste sponsorer for deres vedholdenhed og loyalitet overfor KIF, udtaler Christian Phillip i pressemeddelelsen.

Det er planen, at direktøren arbejder videre til foråret 2020. Til den tid vil han blot have været i klubben i lidt mere end et år.

KIF-bestyrelsesformand Brian Stein udtaler, at KIF nu skal have skabt et solidt fundament af sponsorer.

- Vi tror stærkt på fremtiden, og vi ved, at vores oprindelige ståsted har været voldsomt udfordret i de sidste par år. Vi er dog ved at finde rytmen, og der begynder at være den nødvendige arbejdsro til at kunne revitalisere KIF. Nu skal vi have skabt et solidt fundament af sponsorer og sikre opbakningen til fremtidens KIF, og så skal vi selvfølgelig også vise resultaterne på banen, udtaler bestyrelsesformand Brian Stein.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvorfor Christian Phillip stopper som direktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce