Annonce
KIF Kolding

KIF bekræfter: Henter norsk venstreback i Drammen

Mattias Thynell og KIF Kolding bliver forstærket på venstreback-positionen. Klubben har skrevet kontrakt norske Thomas Boilesen fra Drammen i Norge. Arkivfoto: Søren Gylling / Scanpix Ritzau
Som JydskeVestkysten kunne fortælle mandag, køber KIF Kolding den norske venstreback, Thomas Boilesen, fri af kontrakten i den norske klub, Drammen.

KIF Kolding: De kan ikke få nok norsk i Kolding.

Tirsdag meldte klubben ud, at man havde skrevet kontrakt med den unge norske forsvarsklippe, Vetle Rønningen, der er blevet hentet til klubben fra 2. Bundesliga i Tyskland, og nu kan klubben så i en pressemeddelelse bekræfte, hvad JydskeVestkysten erfarede tidligere på ugen.

KIF Kolding har skrevet en 2-årig kontrakt med den 21-årige norske spiller Thomas Boilesen, der skifter til klubben fra Drammen HK til sommer.

- Med tilgangen af Thomas får vi et af de største norske talenter på venstre back/playmaker-positionen. Thomas er i en rivende udvikling, og vi håber på i løbet af kort tid, at kunne gøre ham til en etableret spiller i den danske liga. Potentialet er stort, og vi ser frem til – sammen med Thomas – at forløse dette, siger direktør hos KIF Kolding, Christian Phillip, i pressemeddelelsen.

Thomas Boilesen spiller venstreback og har trods sin unge alder allerede erfaring i europæiske kampe. Boilesen var med, da Drammen i sidste sæson spillede EHF Cup-kampe mod THW Kiel, og i denne sæson har Drammen slået Mahsul fra Azerbaijan og finske Dicken ud af den lille europæiske turnering, Challenge Cup, men i weekendens 1/16-delsfinale tabte nordmændene til AEK Athen.

Med så meget international erfaring er Boilesen en spiller med rigtig meget potentiale. I følge JydskeVestkystens oplysninger, har Flensburg-Handewitt et godt øje til den unge nordmand, men den tyske topklub har vurderet, at han alligevel trænger til mere erfaring.

- Jeg glæder mig til at blive en del af KIF Kolding. Det er en stor og traditionsrig klub med mange meritter. Jeg er overbevist om, at KIF er det helt rigtige sted for mig, hvor jeg kan fortsætte min udvikling som spiller, siger Thomas Boilesen om sit skifte til KIF Kolding.

Efter 17 kampe i den bedste norske liga har Boilesen scoret 66 mål og har en scoringsprocent over 71. Det har han suppleret med 26 assists.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce