Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding-formand: Vi skal have friske øjne til at se på klubben

KIF Kolding skal have ny direktør. Foto: Søren Gylling
KIF Koldings bestyrelsesformand, Brian Stein, fortæller, at klubben vil have en anden profil til at drive selskabet videre. Hvad det er, afgående direktør Christian Phillip mangler i den forbindelse, vil formanden holde mellem ham og direktøren.

KIF: Bestyrelsesformand Brian Stein, hvorfor stopper I snart samarbejdet med direktør Christian Phillip efter otte måneder?

- Det stopper, fordi vi skal kigge lidt anderledes på klubben nu, end vi skulle for et år siden. Og derfor kræver det nogle nye øjne på tingene.

Så det er en bestyrelsesbeslutning, der ligger bag?

- Det er noget, vi er blevet enige med Christian om. Bestyrelsen er blev enig om, at der skulle ske en forandring, men det er noget, vi er blevet enig med Christian om.

Var det bestyrelsen eller Christian, der bragte idéen på banen?

- Det vil jeg ikke udtale mig om.

Når du siger, bestyrelsen gerne vil have friske øjne på tingene, er det så uenighed, der har ført til beslutningen?

- Nej, der er faktisk ikke uenighed om noget. Vi er bare blevet enige om, at den profil, der skal tegne klubben fremadrettet på nogle områder skal have en anden profil end den, Christian har i dag. Og hvad det så er, holder vi mellem Christian og os. Vi er blevet enige om, at klubben nok har godt af, at vi prøver at kigge på en anden profil nu. Og så har både Christian og jeg den holdning, at det nok ikke er første gang i verdenshistorien, at man efter et år i en turn around siger, at nu har vi nået nogle målsætninger, og så er det nogle andre kræfter, der skal til.

Hvem skal afløse Christian Phillip?

- Vi leder efter en direktør nu, og vi har tid til at lede, holde møder og kigge dybere ind i det her. Nu ser vi, hvad der sker indtil jul. Aftalen med Christian er, at han fratræder den 31/3, og skulle Christian finde noget inden da, så må vi kigge ind i det, og skulle vi finde en ny direktør inden da, så kigger vi ind i det. Så løser vi også det. Nu har vi løst så meget undervejs det sidste års tid, så mon ikke vi også lige kan løfte den videre.

Brian Stein ønsker ikke at kommentere JydskeVestkystens oplysninger om, hvorvidt bestyrelsen og direktøren har trukket ting i hver sin retning.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce