Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding har to spillere på årets hold

Peter Balling har spillet en fornem første sæson for KIF Kolding. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Peter Balling var statistisk set den mest værdifulde spiller i håndboldligaens grundspil 2020/21.

Håndbold: Som det eneste herreligahold var KIF Kolding repræsenteret med to spillere, da årets hold for sæsonen 2020/21 blev offentliggjort onsdag formiddag.

KIF står for holdets højre side med Peter Balling på højre back og svenske Andreas Flodman på højre fløj.

Holdet er sat sammen på baggrund af Divisionsforeningens statistik, og de tørre tal viser, at Peter Balling er ligaens mest værdifulde spiller. Det er de næppe specielt uenige i i Kolding.

Annonce

Peter Balling var grundspillets tredjemest scorende spiller med sine 156 scoringer. Desuden har han stået bag 114 assists, hvilket er mere end nogen anden.

Højrefløjen Andreas Flodman har scoret 131 gange - heraf de 27 på straffekast.

Også Ribe-Esbjerg HH har en spiller med på holdet. Det er stregspiller Miha Zvizej, der har scoret 103 gange på 128 forsøg, men også scorer gode point på sit stærke forsvarsspil.

De øvrige pladser på holdet besættes af Mors-Thy-målmand Rasmus Bech, GOG-fløj Emil Jakobsen, TMS Ringsted-back Morten Hempel Jensen samt Fredericia HK-playmaker Nicolaj Nørager.

At holdet er sat ud fra statistik og derfor må tages med visse forbehold, understreges af, at fire af de syv spillere kommer fra klubber, der ikke er med i slutspillet.

Desuden har spillere som AaB-veteran Henrik Møllgaard og GOG's Frederik Clausen, der primært spiller i forsvaret, vanskeligt ved at samle point, fordi de ikke scorer meget eller lægger op til mange mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce