Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding henter back hos rivalerne i Århus Håndbold

Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Fra næste sæson skal venstrebacken Torben Petersen tørne ud for KIF Kolding.

KIF Kolding kæmper med at komme sportsligt ovenpå efter et par turbulente sæsoner med konkurs og nedrykningsfare tæt inde på livet.

Genoprejsningsplanen får en ekstra brik på banen, når venstrebacken Torben Petersen til sommer skifter til KIF Kolding fra Århus Håndbold.

Han har fået en toårig kontrakt, oplyser KIF Kolding i en pressemeddelelse.

- Torben har i en længere periode udviklet sig til en markant profil i den danske liga, siger KIF-direktør Christian Phillip.

- Vi ser frem til at få glæde af hans store kvaliteter i de kommende sæsoner, hvor han skal være stærkt medvirkende til igen at bringe KIF tilbage mod toppen af dansk håndbold.

Den 26-årige bagspiller har spillet i Århus siden 2014, men han føler sig klar til nye udfordringer. Han siger i pressemeddelelsen:

- Jeg har fået et godt indtryk af Ulf (træner Ulf Sivertsson, red.), og den måde han vil spille på, som, jeg mener, passer godt til mig. Det, tænker jeg, kan være med til at udvikle mig yderligere.

- Og så ser jeg frem til at være med til at rykke KIF længere op i tabellen, hvor de hører til.

KIF Kolding indtager øjeblikkeligt 12.-pladsen i Primo Tours Ligaens grundspil, hvor Århus Håndbold er seks point foran på 10.-pladsen.

De otte bedste hold kommer i slutspillet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Esbjerg står sammen: Stor donation af beskyttelsesudstyr til Sydvestjysk Sygehus

Leder For abonnenter

Åbne kirker var tåbelig ide

Bevares. Vi kan nok alle trænge til et trøstende ord i denne krisetid med udsigt til både sygdom og økonomisk nedtur. Her er det kristne budskab om tro, håb og kærlighed så relevant som nogensinde. Men vi behøver ikke at være fysisk sammen om den oplevelse. Den moderne teknologi byder på rigelig mulighed for at forrette gudstjenester på utraditionel, men sikker vis. Derfor må man undre sig over, at Kirkeministeriet i første omgang besluttede at åbne kirkerne til påske. Naturligvis er påsken en af kirkeårets største helligdage. Men enestående forhold kræver også enestående løsninger. Den nuværende epidemi er absolut en af de undtagelser, der berettiger til for en gangs skyld at aflyse den fysiske kirkegang – selv i påsken. Statsminister Mette Frederiksen har stillet danskerne i udsigt, at vores samfund langsomt kan åbne op igen efter påsken. Betingelsen er, at smittekurven fortsætter med at flade ud. Det sker imidlertid kun, hvis vi viser agtpågivenhed og undgår letsindig adfærd. I praksis vil det formentlig i de fleste kirker være muligt at gennemføre en påskegudstjeneste med god afstand mellem deltagerne. Ikke desto mindre er netop en gudstjeneste netop et eksempel på, at flere mennesker unødigt forsamles. Derfor er det godt, at beslutningen nu er trukket tilbage. Blandt andre sognepræst Dennis Voss Stensgaard fra Vester Nebel havde på forhånd afviset at holde gudstjeneste. I hans tilfælde kunne det ske med god samvittighed. Han er sygemeldt, fordi han formentlig selv er smittet med coronavirus. Ikke desto mindre gav han i utvetydige vendinger udtryk for sin frustration over kirkeministeriets udmeldinger. I hans øjne var det blandt andet en hån mod de unge, der netop på grund af den aktuelle epidemi har fået udskudt deres konfirmationer til august og september. Koldings borgmester, Jørn Pedersen var enig og opfordrede andre præster til at følge Dennis Voss Stensgaards eksempel. Lykkeligvis bredte den sunde fornuft sig til sidst også til ministeriet.

Annonce