Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding henter forstærkning i ung norsk forsvarsklippe

Mattias Thynell og KIF Kolding har haft en sløv start på 2020. Det håbes, at den nye Vetle Rønningen kan dække nogle af de huller, der har været i Kolding-forsvaret. Arkivfoto: Yilmaz Polat
KIF Kolding har skrevet en toårig kontrakt med 21-årige Vetle Rønningen, der har spillet de seneste år i den tyske 2. Bundesliga.
Annonce

KIF KOLDING: KIF Kolding har netop skrevet kontrakt med den 21-årige nordmand, Vetle Rønningen, der skifter til klubben efter at have spillet for SG BBM Bietigheim i den næstbedste tyske række de seneste to år. Hans kontrakt er på to år, lyder det fra KIF Kolding.

i Vetle Rønningen får klubben sig en ung spiller med masser af potentiale for videreudvikling, men samtidig også en fysisk klippe, der forhåbentligt kan rydde en op i et forsvar, der i sin sidste kamp mod Mors-Thy Håndbold lukkede hele 38 mål ind.

- Vetle har sine primære kompetencer i midten af forsvaret med sine 204 centimeter og 113 kilo, så vi forventer at han kan blive vores nye forsvarsgeneral, men samtidig spiller han også en stærk venstreback i angrebet, så vi får en spiller, der kan komme ind og bidrage i begge ender af banen, siger direktør hos KIF Kolding, Christian Phillip.

Med sin unge alder er det hensigten, at Vetle Rønningen skal være en del af klubbens langvarige planer. Direktør Christian Phillip fortæller, at Vetle er hentet til klubben på grund af hans potentiale som spiller samt hans lyst til at udvikle sig yderligere.

- Han er en ung fyr med massere af gåpåmod og med ambitioner om at spille i Danmark, så vi så det som et ideelt match, siger Christian Phillip.

Den unge alder betyder dog ikke, at han ikke forventes at bidrage i truppen på kort sigt. Direktør Christian Phillip ser en rolle i truppen for den unge nordmand med det samme.

- Han er kun 21, men vi håber da, at han kan bidrage med det samme, siger Christian Phillip.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce