x
Annonce
Sport

KIF Kolding henter islandsk keepertalent til sommer

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Fra næste sæson skifter den islandske målvogter Ágúst Elí Björgvinsson til KIF Kolding.

Den slumrende håndboldkæmpe KIF Kolding får til sommer tilgang af den islandske målvogter Ágúst Elí Björgvinsson, som skifter fra den svenske klub IK Sävehof.

Han har fået en toårig kontrakt med den jyske klub, skriver KIF Kolding på sin hjemmeside.

Björgvinsson skiftede til Sävehof i 2018, og den 24-årige målvogter kan allerede skrive Champions League-deltagelse og EM-slutrunde på sit cv.

- Jeg føler, at skiftet til den danske liga og KIF er det helt rigtige skridt for mig og min karriere samt min fortsatte udvikling, siger han til hjemmesiden.

Hos KIF regner direktør Christian Phillip med, at man har hentet en forstærkning, som fra start kan gøre en forskel.

- Med tilgangen af Ágúst får vi en ung keeper, der allerede har erfaring fra Champions League. Han har et stort udviklingspotentiale og præsterer allerede på et højt niveau, lyder det fra direktøren.

KIF Kolding er placeret på 12.-pladsen blandt de 14 hold i Primo Tours Ligaen, hvor der øjeblikkeligt er otte point op til den ottendeplads, som giver adgang til slutspillet.

/ritzau/

Læs nyheden på KIF Koldings hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Vis noget trailer-tålmodighed

Det er fornuftigt, at Kommunernes Landsforening nu anbefaler, at landets genbrugspladser åbner tirsdag. Det må kunne lade sig gøre uden, at borgere og medarbejdere kommer i nærkontakt med hinanden og coronavirus. Især hvis vi som borgere opfører os fornuftigt. Det har det desværre skortet på i den seneste tid. Nogle har puttet haveaffald i containere til genbrugstøj. Andre har forsøgt at trænge ind på genbrugspladserne, siden de blev lukket 11. marts. I Haderslev vil man derfor lade det kommunale beredskab være en slags vagtværn, der skal holde ro og orden ved genbrugspladserne. Det lyder som en dårlig vittighed, men der er hos kommunen en reel frygt for, at borgerne ikke af sig selv vil følge anvisningerne og for eksempel holde behørig afstand til hinanden. Selvfølgelig kan det være frustrerende ikke at kunne komme af med sit haveaffald, gamle møbler og hvad vi ellers kører på genbrugspladsen med. Især på denne tid af året, da det er højtid for årets første oprydning i hus og have. Men de frustrationer må aldrig gå ud over sagesløse kommunale medarbejdere. Lukninger og genåbninger af genbrugspladserne skal helst være en landsdækkende beslutning, hvis man ikke skal risikere, at folk begynder at krydse kommunegrænser for at finde en åben plads. Men når nu de fleste genbrugspladser bliver tilgængelige på tirsdag, er det ikke en pligt, at man bruger dem fra dag 1. I mange husstande kan man sagtens vente én eller flere uger med at komme afsted. Hvis det er strengt nødvendigt, så vis noget trailer-tålmodighed, om man så må sige. Det er vigtigt at blive i sin bil så meget som muligt, mens man holder i en formentlig lang kø uden for genbrugspladsen. Det kan komme til at tage meget længere tid end normalt at komme af med affaldet, når der kun må være ti personer ad gangen på en genbrugsplads - inklusive personalet. Danskerne har indtil nu generelt været gode til at vise samfundssind. Lad også det samfundssind komme til udtryk ved og på genbrugspladserne.

Erhverv 112

40 ansatte har fået en fyreseddel hos specialist i butiksinventar: Alle ansatte går ned i løn

Annonce