Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding-målmand vekslede frustrationer til fabelagtig indsats

Tim Winkler brillerede blandt andet med en dobbeltredning midt i anden halvleg, da KIF førte med 23-20 over Skanderborg. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Tim Winkler stod med en redningsprocent omkring 40 og var hovedmanden bag KIF Koldings flotte udesejr over Skanderborg.
Annonce

JV I SKANDERBORG: Efter en sejr på 29-25 i Skanderborg forstod man godt, at KIF Kolding-spillerne jublede lidt ekstra efter sidste fløjt. Sejren var holdets fjerde i sæsonen, men den første på udebane.

Bedste spiller på et velspillende hold var målmand Tim Winkler, der blev fodskadet i en pokalkamp mod GOG inden ligapremieren. Onsdag aften var han for første gang i sæsonen på plads i målet fra begyndelsen af en ligakamp.

- Jeg havde det lidt på fornemmelsen under træningen i går. Toudahl var lige henne og snakke med mig. Vi får jo ikke noget at vide før lige inden opvarmningen. Men jeg havde en fornemmelse af det, så jeg prøvede at forberede mig mentalt på, at jeg skulle starte inde. Det lykkedes heldigvis meget godt i dag, så det var dejligt, sagde målmanden efterfølgende.

- Jeg har haft mange frustrationer over det uheld, jeg havde, for jeg synes faktisk, det var gået godt i træningskampene og til træning. Det satte mig et lille stykke tilbage, men jeg synes så småt, jeg er ved at være der igen.

Det må siges at være en underdrivelse fra Tim Winklers side. Han var der ikke så småt i Skanderborg. Han var totalt til stede. Med en forrygende indsats i målet og med velvalgte peptalks til holdkammeraterne undervejs.

Efter opgøret roste han KIF-forsvaret for en stærk præstation.

- Jeg har rost dem, der står i fireblokken. De afviste nærmest deres duelspillere alle sammen. De har nogle skarpe nogen både i Morten Balling og Marcus Mørk, så stor ros til de fire, der står der, for de afviste dem stort set hver gang, og det gør det nemmere for mig, sagde Winkler, der glædede sig lidt ekstra over denne sejr.

- Den betyder rigtig meget både for klubben og os spillere. Nu har vi haft nogle udekampe, hvor vi har fået nogle ordentlige snittere, men jeg synes, vi har trænet godt op til dette, og de aftaler, vi havde lavet, holdt nærmest hele vejen igennem. Det var virkelig dejligt at se, at vi også kunne vinde på udebane, sagde Winkler.

Han nåede kun kortvarigt at blive nervøs, da Skanderborg nåede op på 20-22.

- Selvfølgelig sniger det sig nok lige kort ind i hovedet, at nu skal vi lige spænde hjelmen, for ellers kan det godt gå galt, og det synes jeg virkelig, vi gjorde godt i dag. Alle viste rigtig god moral.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce