Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding sælger folkeaktier

Lars Hedegaard og Anders Skov Christiansen håber, at folk i Kolding vil være med til at bakke op om KIF med lidt ekstra økonomisk støtte. Pressefoto
Annonce

KIF Kolding mangler penge og for at hjælpe den trængende håndboldligaklub har et par venner af huset fået en idé.

Anders Skov Christiansen og Lars Hedegaard vil sælge såkaldte folkeaktier for at støtte selskabet bag klubbens elitehold.

For 1995 kroner - eller 2995 kroner for to personer i samme husstand - kan man støtte KIF Kolding og samtidig opnå en række fordele selv.

Man får blandt andet fem billetter til udvalgte ligakampe, man kan komme til foredrag med KIF-legenden Lars Christiansen, man kan komme til middag med spillertruppen mod en mindre betaling, og så får man 20 procent rabat, hvis man vil have suppleret garderoben med lidt KIF-tøj.

Anders Skov Christiansen og Lars Hedegaard er trænere for KIF's U/11-drengehold, hvor de hver har en søn.

Annonce

Den sportslige stolthed

Lars Hedegaard er søn af den tidligere divisionsspiller og nuværende direktør, Teddy Thye Hedegaard, og han håber, at han med initiativet kan være med til at give klubben lidt tilbage efter alle de oplevelser, klubben har givet ham.

- Både jeg og rigtig mange andre KIF-fans har haft utallige fantastiske oplevelser med vores ligahold. Så jeg håber, at koldingenserne virkelig er klar til at betale lidt tilbage for de oplevelser vi har haft med masser af store Champions League-kampe, DM-finaler og alle de andre oplevelser vi har haft i årenes løb, siger Lars Hedegaard.

Anders Skov Christiansen supplerer:

- For mig er det her initiativ med en folkeaktie en måde at bakke op om klubben og være med til at sikre KIF Kolding i fremtiden. For vore ungdomsspillere og spillere i moderklubben er det vigtigt at have et ligahold de kan spejle sig i. Og for Kolding er håndboldligaholdet byens sportslige stolthed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce