Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding skal have fundet en løsning i forsvaret

KIF-træner Andreas Toudahl skal have lappet hullerne i forsvaret inden kampen mod Århus. Foto: Ole Nielsen.
KIF-træner Andreas Toudahl skal have Alexander Morsten og Benjamin Pedersen til at svejse forsvaret sammen igen, så længe Vetle Rønningen er skadet.
Annonce

Håndbold: 31, 36 og 34.

Det er antallet af scoringer, der er gået ind på KIF i de tre første kampe i 2021 mod Fredericia, GOG og Bjerringbro-Silkeborg.

Og det tal skal bringes ned, hvis KIF skal bevare den ottendeplads, der giver billet til slutspillet.

Foreløbig har holdet måttet klare sig uden Vetle Rønningen.

- Det skal ikke være nogen undskyldning, men vi ved godt, vi er sårbare, når vi dækker uden Vetle. Han har været krumtappen i defensiven hele efteråret. Nu er han her ikke, så nu ligger vi og leder efter nogle løsninger både i forhold til noget 5-1-forsvar, men også hvilken konstellation, der kan dække i midtzonen, siger Andreas Toudahl.

- Alexander og Benjamin (Morsten og Pedersen, red.) har gjort det godt tidligere, og det samarbejde skal vi lige have fundet tilbage til, for det kan ikke nytte noget, at vi skal lave 38 mål som i Fredericia for at vinde håndboldkampe, siger træneren.

- Jeg er bevidst omkring, at der er nogle udfordringer.

Fysisk træner Anders Skøtt Bruun oplyser, at KIF skal være meget heldig og dygtig i behandlingen af sin forsvarsstyrmand, Vetle Rønningen, hvis han skal nå at blive klar til kampen mod Århus fredag den 26. februar.

Annonce

Ikke dygtige nok

Efter nederlaget på 24-34 mod Bjerringbro-Silkeborg var Andreas Toudahl skuffet over, at hans hold slet ikke kunne være med.

- Vi var ikke dygtige nok, og det skal man være. Der er mange, der skal spille på allerhøjeste niveau, hvis vi skal være med i Silkeborg, og det var der for få, der gjorde, erkendte han.

- Specielt i sidste del af første halvleg blev vi skudt i sænk inde i midtzonen, og det var ikke det, der var dagsordenen, sagde han.

- BSH kom jo ikke med noget, vi ikke var forberedt på. Det var ikke aftalen, at vi skulle være passive på Nikolaj Øris inde i midtzonen, hvis der var nogle, der skulle tro det. Men de var dygtige, og vi lykkedes ikke med at stresse dem til mange afleveringer og give vores målmænd gode betingelser og presse dem til fejl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce