Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding slår kloen i talentfuld højreback fra Aalborg

Oliver Norlyk (nr. 4) har i efteråret blandt andet spillet Champions League for Aalborg. Da Aalborg mødte Barcelona på udebane i november, scorede Norlyk tre mål og bød ind med en enkelt assist. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Annonce

KIF Kolding: Jagten er forbi.

KIF Kolding har fundet den venstrehåndede højreback, som klubben har været på udkig efter i flere måneder.

Klubben har præsenteret Oliver Norlyk som ny mand i truppen. Norlyk, som fylder 20 år om få dage, skifter med omgående virkning fra Aalborg Håndbold. Han har skrevet under på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2021.

I Aalborg har Omar Ingi Magnusson været ude med en hjernerystelse i et halvt år, men han fik tirsdag comeback i en træningskamp, og så var der grønt lys til Norlyks skifte. Dialogen mellem klubberne om Norlyk er ikke ny, men Aalborg ville ifølge JydskeVestkystens oplysninger afvente Magnussons situation.

- Vi står stærkere rustet både til den resterende del af sæsonen samt næste sæson. Oliver er et af de største højreback-talenter vi har i Danmark, så vi er stolte over, at han har valgt KIF som sin næste klub, og vi ser med glæde frem til at han nu skal udvikle sig yderligere hos os, siger KIF-direktør Christian Phillip til klubbens hjemmeside.

Oliver Norlyk har i efteråret bidraget med 17 mål på 34 skud i Aalborgs ligakampe. Norlyk kommer desuden med erfaring fra U20-landsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce