Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding-topscorer: Vi bliver nødt til at vise publikum, at vi vil spille håndbold

KIF Kolding blev rykket rundt af SønderjyskE fredag aften, hvor hjemmeholdet viste sit publikum alt for lidt. Foto: Søren Gylling
KIF-topscorer Andreas Flodman ærgrer sig over, at holdet er for længe om at vågne op i kampene for tiden. Svenskeren, der forlængede sin kontrakt i ugens løb, tror stadig på, at KIF kan vende tilbage til toppen af dansk håndbold.
Annonce

KIF KOLDING: Andreas Flodman var ikke kun skuffet over nederlaget på 24-33 hjemme mod SønderjyskE. Han var måske endnu mere skuffet over de mange KIF-fejl og den indsats, holdet viste over for næsten 2000 tilskuere på hjemmebanen.

- Selvfølgelig kommer vi til at lave tekniske fejl, og vi brænder chancer, men vi bliver nødt til at vise, at vi gerne vil spille kampen, sagde Flodman.

- Hvis man skal pege på noget, laver vi for mange tekniske fejl, vi løber ikke hjem, og de scorer for nemt. Det blev aldrig nogen kamp, og vi tager nogle dumme udvisninger. Der er bare meget frustration.

KIF-topscoreren noterede sig til, at scenariet med at komme hurtigt bagud med en håndfuld mål gentog sig mod SønderjyskE.

- Det har været et problem i nogle kampe i træk, at vi ikke starter så godt. Vi spiller godt, når vi bliver desperate, og i anden halvleg kommer til nogle nemme mål og spiller godt, men vi er aldrig tæt på at vinde kampen, og vi har ikke ro. Det bliver svært, når det bliver op ad bakke, sagde Flodman.

- Vi må ikke kun spille godt, når vi bliver desperate. Vi bliver nødt til at vise publikum, at vi vil spille håndbold, mente Flodman.

KIF har otte point på tredjesidstepladsen, men kan blive overhalet i årets sidste kamp på lørdag, der spilles på udebane mod Lemvig-Thyborøn.

- Lemvig er også et hold, der kæmper for at overleve, og lige nu er det dét, vi må tænke på. Vi må rejse os og vise, at vi tror på det.

Annonce

Styr på lønnen

Sammen med landsmanden Alexander Morsten forlængede Andreas Flodman i denne uge sin kontrakt med KIF til sommeren 2022.

- Jeg tror, det kan blive godt. Ellers havde jeg ikke skrevet under. Jeg tror, Kolding har gang i noget godt. Kolding er ikke et hold, der skal fighte for at overleve, det et et hold, der skal spille om medaljer. Det er alle rundt omkring Kolding og alle, der arbejder i klubben, der tror på det, og det gør jeg også, fastslog Flodman.

Han tilføjede, at usikkerheden omkring lønudbetaling i sidste sæson er væk, og det har været medvirkende til at han har sat sin underskrift på en ny kontrakt.

- Der er folk omkring klubben, der bakker op og betaler vores løn. Det har jo været et problem. Sidste år var det ikke nemt at spille håndbold, når man hele tiden skulle tænke på, hvordan det gik næste måned. Det problem, er der styr på, som jeg hører det, og det stoler jeg på. Og jeg stoler på Toudahl og Ulf (assistenttræner Andreas Toudahl og cheftræner Ulf Sivertsson, red.), og nu må vi se, hvor det fører hen, men jeg tror selvfølgelig, det bliver godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce