Annonce
KIF Kolding

KIF Kolding-træner advarer: "Nemme" kampe findes ikke for et hold som vores

KIF Kolding-cheftræner Andreas Toudahl føler sig langt fra sikker på en slutspilsplads. - Hvis folk tror noget andet, er de gået galt i byen. Det har jeg så også lige understreget overfor spillertruppen. Foto: Michael Svenningsen
Andreas Toudahl føler sig 100 procent sikker på, at han og holdet kommer til at slås til det sidste for lige akkurat at kante sig med i slutspillet.

HÅNDBOLD - JV I SKJERN: - Sæsonen kan jo i værste fald være overstået for hans vedkommende.

KIF Kolding-cheftræner Andreas Toudahl er udmærket godt klar over, at det vil være noget af en bet, hvis han må undvære Chris Jørgensen, der muligvis er udenfor med lysebrok, resten af sæsonen.

- Ja, det er klart. Chris er en vigtig mand for os, men i KIF Kolding har vi tidligere haft større udfordringer end en enkelt skadet spiller, konstaterer Toudahl.

- Jeg er mere optaget af, hvad vi kan gøre, hvis Chris er ude, men nu må vi se, hvad status er, når vi forhåbentlig meget snart bliver klogere. Nu har vi 10 dages pause - og det er jo helt fint for vores vedkommende.

Så altså en meget nøgtern vurdering fra Toudahls side efter lørdagens nederlag på tre mål i Skjern.


Vi kunne være klasket helt sammen, men det gjorde vi ikke. Det er glædeligt.

KIF-cheftræner Andreas Toudahl


- Jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at vi ikke spiller med den samme højde og den samme aggressivitet i forsvaret i kampens indledning, som vi gør i starten af anden halvleg, hvor jeg synes, at vi er lige ved at få rigtig godt fat.

- Det gik ikke i dag, men jeg synes, at vi trods alt viser god moral. Vi kunne være klasket helt sammen, men det gjorde vi ikke. Det er glædeligt.

Annonce

Fejlagtig vurdering

KIF Kolding er fortsat placeret på ligaens meget attraktive 8. plads, der lige akkurat giver adgang til slutspillet. Der resterer tre kampe af grundspillet. KIF's kampprogram hedder TMS Ringsted hjemme, TTH Holstebro ude og tilsidst Lemvig-Thyborøn hjemme.

- Jeg har hørt folk tale om, at vi "bare" skal slå Ringsted og Lemvig-Thyborøn, og at det er "nemme" kampe, men det er en fuldstændig fejlagtig vurdering. Ingen kampe er nemme for et hold som vores, advarer Andreas Toudahl.

- Og det har jeg netop pointeret overfor spillertruppen, da vi lige sad og evaluerede på Skjern-kampen. Vi skal ikke tage noget som helst for givet. Vi kommer til at skulle slås for det lige tli det sidste.

Det lyder ikke godt, og hvis det er lyske

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

28-årige Linette er chef for område med 260 medarbejdere i Sydbank: - Jeg har flere gange oplevet, at folk tror, jeg er assistenten

Varde For abonnenter

Forældre skuffede over tilsyn fra Arbejdstilsynet i asbestsag

Annonce