Annonce
KIF Kolding

KIF-ledelse vil ikke udtale sig om Lars Rasmussens fremtid

Mens Lars Rasmussen er på ferie i Thailand, er Ulf Sivertsson udnævnt som ny cheftræner i KIF. Foto: John Randeris
Onsdag middag kunne JydskeVestkysten afsløre, at Ulf Sivertsson vender tilbage til klubben og overtager Lars Rasmussens job. KIF-direktør Christian Phillip skal have en snak med Rasmussen, når KIF-træneren kommer hjem fra ferie.
Annonce

KIF: Ansættelsen af den tidligere mestertræner, Ulf Sivertsson, vækker stor begejstring i KIF Kolding, der får en vellidt træner fra 00'erne tilbage til klubben.

- Han er en, der kender til husets rødder og kan være med til at genopbygge den kultur, som KIF især tidligere har været kendt for både i forhold til talentudvikling, men også i forhold til at få skabt de bånd til moderklubben, som er så vigtig, for at vi kan trække i samme retning på bedst mulig måde, siger direktør Christian Phillip om den toårige kontrakt med holdets nye cheftræner, der var i klubben fra 2001-2009 med fem mesterskaber til følge.

- Vi håber, at det både sportsligt og kommercielt vil skabe en god effekt, og at folk i Kolding og det danske håndboldland kan se, at vi mener det hér seriøst. Alt det med sportslige ambitioner, synes jeg, Ulf selv skal have lov at sætte ord på, når han har lært holdet at kende, siger direktøren.

Annonce

Ferierende Rasmussen har stadig kontrakt

Spillertruppen blev ifølge målmand Anders Petersen orienteret onsdag, hvor JydskeVestkysten kunne afsløre, at Sivertsson vender tilbage til Kolding. Senere på eftermiddagen kom pressemeddelelsen fra KIF, hvoraf det er uklart, om Lars Rasmussen fortsætter som assistent.

- Lars er pt på ferie, så det er noget, vi sætter os ned og snakker stille og roligt med Lars om, når han kommer hjem, siger Christian Phillip.

- Jeg kan hverken be- eller afkræfte resultatet af det, for det er noget, alle skal være enige om. Jeg kan ikke tale på hans vegne. Lars har kontrakt for et år mere, og det må vi forholde os til.

Har han vidst, inden han tog på ferie, at Ulf Sivertsson kommer til klubben?

- Det har jeg ikke nogen officiel kommentar til.

Hvad gør I, hvis han ikke vil være assistent?

- Det er klart, at det er noget, Ulf skal have medindflydelse på i forhold til at sætte det hold, der får KIF til at præstere bedst muligt. Og det menneskelige hensyn er vigtigt, så det er derfor, Lars skal tages ind til en snak for at høre, hvor han står i alt det hér.

Jeg skal bare lige være sikker. Har Lars Rasmussen fået beskeden, mens han har været på ferie?

- Det har jeg ingen kommentarer til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce