Annonce
KIF Kolding

KIF-lejren er lettet, men afgørelsen falder først fredag

Alexander Morsten og KIF Kolding var klart bedst i Tønder, men TMT kan stadig rejse sig i tredje og afgørende kamp. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
KIF Kolding tager ikke overlevelse for givet inden fredagens afgørende kamp i Kolding. TM Tønder-træner vil arbejde med det mentale for at få holdet over tirsdagens skuffelse.
Annonce

KOLDING/TØNDER: Hvis man havde forventet at se kontorerne i Koldinghallen begravet i konfetti og tomme champagneglas dagen efter sejren på 29-19 i Tønder, tog man fejl.

Lettelse er det ord, der kommer nærmest en beskrivelse af stemningen hos traditionsklubben, der med tirsdagens sejr i Tønder forlængede ligalivet med minimum tre dage. KIF Kolding-direktør Christian Phillip understregede alvoren af fredagens afgørende kamp ved at afvise at udtale sig til medier på denne side af skæbnekampen. Det må vente til efter kampen. Fokus skal kun være på det sportslige, lød det høfligt, men bestemt.

Dermed lagde direktøren sig meget op ad det, cheftræner Lars Rasmussen gav udtryk for over for JydskeVestkysten efter kampen i Tønder.

- Først og fremmest vil jeg gøre det helt klart, er der ikke er noget, der er afgjort endnu, sagde KIF Kolding-træner Lars Rasmussen efter sejren.

- Vores jubel i dag var kram, glæde og smil, men allerede nu har vi fokus på, at det ikke er afgjort endnu, understregede KIF-træneren.

Han og spillerne fik lykønskninger fra direktør Christian Phillip og bestyrelsesformand Brian Stein efter sejren i Tønder. Først efter den afgørende kamp på fredag ved ledelsen, om der er et ligagrundlag at føre klubben videre på.

Og som direktøren altså udtalte dagen derpå, vil ledelsen først da udtale sig om klubbens fremtid.

Annonce

Tønder skal rejse sig

TM Tønder-træner Torben Sørensen så tirsdag aften sine spillere gå i baglås tidligt i kampen, og for ham og holdet venter der utvivlsomt først og fremmest et arbejde med at genfinde troen på egne evner. Dem får de brug for i Kolding, hvis kampen skal vindes, og oprykningen skal blive en realitet.

- Vi må se på, hvad der gik galt, men vi har også snakket om, at vi ikke må slå os selv for meget i hovedet, sagde Torben Sørensen efter kampen.

- Det er mest det mentale, vi skal arbejde med. Vi har kun en træning, og vi kan ikke ændre meget på tingene, konstaterede træneren, der ikke lægger så meget i, at den afgørende kamp er på udebane.

- Det er ikke så meget, om det er hjemmebane eller udebane. Dem, der har fået den bedste start på kampen, har vundet, sagde han med henvisning til de to første kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce