Annonce
KIF Kolding

KIF-målmand kaldte sin Århus-kollega for afgørende

KIF Kolding-målmand Rickard Frisk fik lidt svingende hjælp af sit forsvar, da hjemmeholdet tabte til Århus. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
KIF-målmand Rickard Frisk mente, at Århus-kollega Christoffer Bonde afgjorde kampen, da gæsterne vandt 27-23 i Kolding.

REAKTIONER: Personligt var der oprejsning til Rickard Frisk, der havde en redningsprocent på 38 i KIF-målet, men det kunne han ikke glæde sig over efter nederlaget på 23-27 mod Århus.

- Vi fik en rigtig dårlig start - også i anden halvleg - og desværre brænder vi lidt for meget. Han havde en rigtig god dag i kassen i dag, sagde Rickard Frisk med henvisning til Christoffer Bonde i Århus-målet, som også havde påfaldende mange redninger med venstre ben.

- Det er svært at sige noget andet. Jeg synes, vi kom til gode muligheder i dag, men han gjorde forskellen, mente Frisk.

Han kunne ikke finde et smil frem trods sin egen gode præstation.

- Det var lidt op og ned i forsvaret, men nogen gange havde vi fint styr på dem, og så får vi redningerne, sagde han.

Annonce

Aalborg kommer på onsdag

Rickard Frisk afviste, at hans hold manglede gnist i en lidt mat kamp.

- Det er svært at sige. Selvfølgelig kan vi ikke være tilfredse, men nogen gange ser det sådan ud, sagde han.

- Det er svært at vinde kampe, hvis man starter med at komme bagud med fem-seks mål, sagde Frisk.

Og det havde han jo ret i. På onsdag bliver sværhedsgraden skruet yderligere op, når topholdet fra Aalborg kommer til Kolding.

- Hvis vi kan spille som i dag og også være skarpe, så har vi en god mulighed. Alle kan vinde over alle i denne liga, så hvorfor skulle vi ikke kunne vinde hjemme over Aalborg, spurgte han retorisk.

Det kunne man egentlig give en lang række svar på, men vi venter til på onsdag med at lade realiteterne tale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Kommentar: Knald eller fald for Preben Friis-Hauges lokale ambitioner

På onsdag står slaget om at blive den næste folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen og dermed noget af en skæbnedag for Preben Friis-Hauge med sine 22 år i lokalpolitik mod den 24-årige Morten Møller Sørensen, der af gode grunde har et mindre politisk CV. Venstres lokale medlemmer skal på onsdag pege på den, de tror på. De skal pege på ham, der kan sikre sig en af de 179 pladser i Folketinget. Der kan komme en tredje, fjerde og femte kandidat i dagene op til opstillingsmødet, men lige nu er der intet, der peger på, at det skulle blive tilfældet. Opstillingsfasen indtil nu har da også allerede haft det drama, den skulle have. Det er nemt at være bagklog, for havde der stået fem unge kandidater og kæmpet om pladsen, var der nok få, der havde efterlyst vidtåbne arme for alle aldersgrupper fra kredsbestyrelsens side. Tilfældet kunne også have været, at Preben Friis-Hauge og andre kandidater i 50'erne havde brugt deres gode ret til at stille op, uanset kredsbestyrelsens ønskealder for kandidater. Sådan gik det ikke. Kritikken lød, da der kun stod én 24-årig mand og ønskede at blive folketingskandidat for Venstre i Vardekredsen. Så gik den interne maskine i gang, og både under og efter presset på kredsbestyrelsens Jørgen Nielbæk fik Preben Friis-Hauge god opmærksomhed.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];