Annonce
KIF Kolding

KIF-målmand kaldte sin Århus-kollega for afgørende

KIF Kolding-målmand Rickard Frisk fik lidt svingende hjælp af sit forsvar, da hjemmeholdet tabte til Århus. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
KIF-målmand Rickard Frisk mente, at Århus-kollega Christoffer Bonde afgjorde kampen, da gæsterne vandt 27-23 i Kolding.

REAKTIONER: Personligt var der oprejsning til Rickard Frisk, der havde en redningsprocent på 38 i KIF-målet, men det kunne han ikke glæde sig over efter nederlaget på 23-27 mod Århus.

- Vi fik en rigtig dårlig start - også i anden halvleg - og desværre brænder vi lidt for meget. Han havde en rigtig god dag i kassen i dag, sagde Rickard Frisk med henvisning til Christoffer Bonde i Århus-målet, som også havde påfaldende mange redninger med venstre ben.

- Det er svært at sige noget andet. Jeg synes, vi kom til gode muligheder i dag, men han gjorde forskellen, mente Frisk.

Han kunne ikke finde et smil frem trods sin egen gode præstation.

- Det var lidt op og ned i forsvaret, men nogen gange havde vi fint styr på dem, og så får vi redningerne, sagde han.

Annonce

Aalborg kommer på onsdag

Rickard Frisk afviste, at hans hold manglede gnist i en lidt mat kamp.

- Det er svært at sige. Selvfølgelig kan vi ikke være tilfredse, men nogen gange ser det sådan ud, sagde han.

- Det er svært at vinde kampe, hvis man starter med at komme bagud med fem-seks mål, sagde Frisk.

Og det havde han jo ret i. På onsdag bliver sværhedsgraden skruet yderligere op, når topholdet fra Aalborg kommer til Kolding.

- Hvis vi kan spille som i dag og også være skarpe, så har vi en god mulighed. Alle kan vinde over alle i denne liga, så hvorfor skulle vi ikke kunne vinde hjemme over Aalborg, spurgte han retorisk.

Det kunne man egentlig give en lang række svar på, men vi venter til på onsdag med at lade realiteterne tale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce