Annonce
KIF Kolding

KIF-profil om kommende modstander: De så ikke for godt ud

Chris Jørgensen vurderer, at KIF kan slå GOG på tirsdag. Arkivfoto: Søren Gylling
Chris Jørgensen var ikke imponeret over GOG's indsats mod BSH, som KIF spillede uafgjort med onsdag aften. Playmakeren ser muligheder mod fynboerne på tirsdag.

KIF KOLDING: Chris Jørgensen tror på flere point til KIF Kolding, når holdet på tirsdag skal følge op på det ene point mod Bjerringbro-Silkeborg med en hjemmekamp mod GOG.

- Det bliver måske en anden kamp med nogle andre typer, så det bliver noget anderledes noget, men bestemt ikke en kamp, vi ikke kan vinde. Nu så jeg dem mod BSH i mandags, og det så ikke for godt ud, siger Chris Jørgensen om sin tidligere klub, der har fået en dårlig start på sæsonen.

Det fik KIF også, men to sejre og en uafgjort i de seneste fire kampe har hævet humøret og troen på egne evner i Kolding.

- At tabe i Skjern er ikke jordens undergang, selv om man selvfølgelig altid gerne vil vinde, men der var rigtig mange positive momenter, vi tog med, og jeg synes helt bestemt, vi er inde i en positiv periode og har fundet hinanden. Det var det, vi havde store problemer med i starten af sæsonen. Så der er grundlæggende rigtig mange positive ting og bygge videre på, mener playmakeren.

- Du kan høre, at publikum også synes, det er sjovt, så der er sådan en vekselvirkning, som går igen over hele linjen, siger Jørgensen om stemningen blandt de kanp 2.000 tilskuere, der fik Koldinghallen til at minde om fordums storhedstid.

Annonce

Øje på Møller og Pujol

GOG har haft svært ved at finde balancen mellem liga og Champions League, og holdet spillede torsdag aften kamp mod Lemvig-Thyborøn, mens der søndag venter endnu en europæisk kamp.

- Der findes klart muligheder, specielt fordi de også spiller kamp på søndag hjemme mod Kristianstad, mener KIF-træner Ulf Sivertsson om opgøret.

- Der er spillere, vi kigger lidt ekstra på. Lasse Møller og den svenske playmaker, Josef Pujol, siger Sivertsson.

KIF's bundniveau er tydeligvis hævet betragteligt, og træneren glæder sig over, at holdet ikke falder sammen som tidligere.

- Vi er glade for, at vi kan komme tilbage, når det ser skidt ud. Sådan så det ikke ud i de første seks kampe. Jeg tror, vi har fundet mange ting, der virker for os nu med tryghed i forsvaret og i angrebet, hvor vi ikke smider så mange bolde ud over sidelinjen.

KIF har seks point efter 10 kampe. GOG havde otte point inden kampen mod Lemvig-Thyborøn torsdag aften.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Henrik forlod hamsterhjulet og flyttede til en ø: Tjener en fjerdedel og har aldrig været lykkeligere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce