Annonce
KIF Kolding

KIF-profilerne var en skygge af sig selv og forsvaret var blevet i Kolding

Jens Svane og KIF Kolding blev klædt af i 1. halvleg i kampen mod BSH. Foto: Ole Nielsen.
KIF Kolding tabte stort for anden kamp i træk, hvor holdet ikke formåede at skabe spænding om udfaldet. Der manglede toppræstationer fra profilerne, da Bjerringbro-Silkeborg vandt 34-24.

JV I SILKEBORG: KIF Kolding måtte nok en gang se målene hagle ind, da holdet tabte klart ude mod Bjerringbro-Silkeborg.

I sådan en kamp har KIF ikke en chance, hvis ikke de bærende spiller lever op til deres bedste, og det var ikke tilfældet onsdag aften i Silkeborg.

KAMPEN I TAL

Bjerringbro-Silkeborg - KIF Kolding 34-24 (19-12)

Stillinger undervejs: 0-1, 6-5, 11-6, 15-8,  18-12, 24-18, 30-20

Topscorer, BSH: August Pedersen 6, Jacob Lassen 6

Målscorere, KIF: Andreas Flodman 6 (3), Peter Balling 5, Benjamin Pedersen 4, Nicolaj Jørgensen 2, Chris Jørgensen 2, Andreas Væver 2 (1), Thomas Boilesen 1, Jens Svane 1, Kristoffer Vestergaard 1

Udvisninger: BSH 2, KIF 5

KIF lagde ellers frisk fra land med Andreas Væver som fremskudt i et 5-1-forsvar. Det så lovende ud i kampens første angreb, hvor Bjerringbro-Silkeborg blev presset længe, og Mads Kjeldgaard sendte en afslutning af sted, der ikke voldte Agust Eli Björgvinsson i KIF-målet problemer.

Da KIF skulle løbe kontra, faldt Væver sammen. Han tog sig til højre knæ og blev erstattet af Nicolaj Jørgensen. Væver vendt tilbage på banen senere, men da havde KIF-træner Andreas Toudahl set, at Sebastian Skube kunne udnytte det offensive forsvar til gennembrud.

KIF-profilerne Thomas Boilesen, Chris Jørgensen og Peter Balling virkede helt ved siden af sig selv. Havde det ikke været for tekniske fejl af Boilesen og Balling, kunne der have stået 5-5, da Toudahl tog timeout efter 13 minutter. I stedet stod der 8-5 til hjemmeholdet.

Den timeout blev fulgt op af Ballings tredje fejlaflevering, og så kunne August Pedersen score et let mål.

KIF-topscorer Balling havde ikke trænet med holdet dagen før kampen, og han blev pillet ud i en periode.

Annonce

For mange fejl

KIF forsøgte sig med syv mod seks mod det stærkt spillende BSH-forsvar, men Alexander Morsten misbrugte fra fri position mod sin svenske landsmand Johan Sjöstrand, og så var det Aksel Horgen, der kunne score i tomt mål.

Samme Morsten fik en unødvendig udvisning, da Bogojevic scorede til 13-7 efter knap 19 minutter.

Tak for i aften, var det første, der gik gennem hovedet. Endnu en kamp mod et tophold, hvor KIF var chanceløs som i fredags hjemme mod GOG.

Andreas Flodman, der som den eneste KIF'er havde spillet en god halv time, samt playmaker Chris Jørgensen var i samtaler med henholdsvis Andreas Toudahl og assistenttræner Torben Sørensen allerede inden, KIF gik mod omklædningsrummet i pausen.

Forsvarsspillet var alt for vagt. Redningerne udeblev af samme årsag.

Kristoffer Vestergaard fik chancen som playmaker fra anden halvlegs begyndelse. Jens Svane var rykket ind centralt i forsvaret i stedet for Morsten.

Benjamin Pedersen scorede tre mål i træk. De to på opsamlinger, fordi han var vågen.

Men redningerne udeblev stadig, og Tim Winkler må have ærgret sig over et par scoringer fra William Bogojevic, som han ellers havde fingerspidserne på. Herefter kom Winkler i gang med en parade på indskiftede Jesper Nøddesbo og dernæst en dobbeltredning.

Spændingen var forduftet, og de to hold byttede mål, så hjemmeholdet førte sikkert med seks-syv mål gennem det meste af anden halvleg.

Annonce

Debut til stregspiller

Peter Balling spillede sig op efter pausen, hvor han gjorde det godt, mens BSH stadig havde let ved at komme til scoringer.

Ti minutter før tid var der debut til Phillip Lyngby Pedersen, der er kommet fra Skovbakken og er trådt ind som tredjemand på KIF-stregen. Pedersen høstede sine første ligaminutter mod den klub, han har spillet ungdomshåndbold for.

KIF har lukket 31, 36 og 34 mål ind i de tre første kampe i 2021, der blev indledt så fint med den sikre sejr i Fredericia.

KIF ligger stadig på ottendepladsen, og hvis holdet kan vinde hjemmekampen mod Århus fredag den 26. februar, ser det stadig fornuftigt ud i forhold til at snuppe en overraskende plads i slutspillet.

I så fald skal profilerne spille bedre, og forsvaret skal være genrejst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce