Annonce
forside

KIF skyder sæsonen i gang med stil

Koldings anfører, Rune Nautrup, scorede et af kampens mål, da holdet tog hul på forårets oprykningsspil. Arkivfoto

Kolding sikrede sig sæsonens første tre point, da de vandt 2-1 over Ringkøbing i forårets oprykningsspil til 1. division.

Efter at have haft de blå-hvide bluser i vinterhi var det lørdag blevet tid til at tage hul på forårets oprykningsspil til 1. division, som Kolding IF kvalificerede sig til i efteråret. Her stod holdet overfor Ringkøbing, der gæstede kunstgræsbanen ved Bramdrupdam, hvor Koldings hjemmekamp var blevet rykket til.

Den sibiriske kulde havde forvandlet publikum til indpakkede mumier, og med skiluffer fik de skabt lydløse klapsalver, da Koldingspillerne løb ind på banen. Forinden kampen havde træner Anders Jensen fortalt om et Koldinghold, der i den kommende sæson vil fokusere på et mere offensivt spil, og den taktik blev tydelig i kampens første halvleg. Her formåede Kolding at lægge et solidt pres på vestjyderne, selvom den kraftige vind både formåede at holde spillernes langskud tilbage samt dreje bolden ud af kurs. Presset forløste sig, da et skud fra venstrefløjen røg tværs indover banen, og førte bolden til Morten Hansen, der satte den sikkert i nettet til 1-0.

Dog formåede Kolding ikke at holde det samme pres på modstanderne i starten af anden halvleg, og det mærkede de hurtigt konsekvensen af, da vestjyderne efter otte minutters spil udlignede stillingen til 1-1. Kolding fik tildelt en håndfuld frispark, der resulterede i en række potentielle målforsøg. Men pludselig blev et af frisparkene til mere end bare et målforsøg, da bolden ramte overliggeren og røg i fødderne på Morten Hansen, der igen skød den i overliggeren, hvorefter den røg i fødderne på Rune Nautrup, der satte stillingen til 2-1.

Koldingsikrede sig dermed sejren og sæsonens første tre point i oprykningsspillet til 1. division. Næste kamp er lørdag den 24. marts på udebane mod Hvidovre.

Kolding IF - Ringkøbing 2-1 (1-0)

Fodbold, 2. division oprykningsspil, herrer

Mål: Morten Hansen (1-0), Christian Nissen(1-1), Rune Nautrup (2-1)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce