Annonce
Sport

KIF snupper Sønderjyskes stjerne

Nodjialem Myaro, der skulle have været Sønderjyske HK´s helt store kup, ser nu i stedet ud til at vælge KIF Kolding som sin nye klub. Den franske landsholdsstjerne har aldrig for alvor fået chancen i Ikast, hvor hun har haft stamplads på bænken, og Myaro er derfor gået på jagt efter en ny klub. I sidste uge var hun således til prøvetræning i Sønderjyske, men endte med at fravælge oprykkerne, og i stedet har blandt andre Aalborg, KIF Kolding og FCK Håndbold nu kastet nettet ud efter franskmanden.

Ifølge flere kilder tæt på KIF Kolding skulle Myaro dog allerede have truffet sit valg. I hvert fald skulle Myaro ved flere lejligheder selv have sagt, at hun er blevet enig med koldingenserne, og at hun spiller i KIF i næste sæson.

Det afviser både KIF´s ledelse og trænerstab ganske vist, men Kolding har også tidligere afvist, at både Christina Roslyng, Louise Pedersen og Ana Razdorov skal spille i klubben i næste sæson, selv om hele håndbold-Danmark har kendt til de tre spilleres klubskifte i månedsvis.

KIF Kolding er desuden på jagt efter en målmand, der kan supplere Bente Højmark Andersen, men vil først offentliggøre sine nyindkøb på et pressemøde den 13. juni.

Seks spillere væk

- Det eneste, vi kan sige, er, at vi er på jagt efter alt, hvad der kan kaste med en bold. I øjeblikket tror jeg ikke, der er nogle hold i håndboldligaen, der tør sige, at de ikke er interesserede, hvis der pludselig bliver en stærk spiller ledig, siger KIF-træner Jan Laugesen, der mister seks af spillerne fra den netop overståede sæson. Josephine Touray tager til Ikast, Lene Degn rejser til Silkeborg, Ala Matuschkowitz fortsætter karrieren i Hypo i Østrig, og Lene Motzkus og Olivera Mugosa stopper med at spille håndbold. Desuden er koldingenserne tæt på at indgå en aftale med Sønderjyske HK, der lejer stregspiller Jannie Kristensen i den kommende sæson - dog med den klausul, at Kristensen kan vende tilbage til KIF midt i sæsonen, hvis koldingenserne får problemer med skader.

Sønderjyskes sportschef, Poul-Erik Thomsen, bekræfter, at de to klubber forhandler, men har ellers ingen kommentarer, før en eventuel kontrakt er underskrevet, men ifølge Kolding er parterne blevet enige.

- Hvis Jannie skal udvikle sig som håndboldspiller, skal hun have tæt på 60 minutters spilletid, og det kan jeg ikke give hende i øjeblikket, så for både os, Sønderjyske og Jannie vil det være perfekt, at hun får en sæson med masser af spilletid i Sønderjyske, siger Jan Laugesen, der overvejer at bruge Anette Olesen som aflastning for Pernille Hansen på stregen i næste sæson.

Annonce
Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Hvor er han altså bare vild inde i målet: Søren Rasmussen burde mindst tage fem år mere

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

12-årig datter til sin mor: Hvis far stiller op som borgmester igen, flytter jeg hjemmefra

Navne For abonnenter

Efter 20 år som førstemand er det snart slut: - Som borgmester står du forrest, når der er fest - men også når der falder brænde ned

Aabenraa

Efter fund af skader på de 466 nye popler: Planerne for poppelalleen må udskydes

Esbjerg

Stormløb mod berømt mange-millionærs hus: 400 troppede op

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Esbjerg For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

KIF Fodbold

Vejle viste stor effektivitet og vandt 5-1: Kolding er på vej ud af pokalen

Kolding

Voldsomme billeder: Op mod 30 brandfolk kæmpede med stor gårdbrand

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Haderslev For abonnenter

76-årig blev igen dømt for bombetrusler mod Gram Slot

Aabenraa For abonnenter

Nu kan Susanne kalde sig politiker: Erhvervskvinden skal lære at være tålmodig

Billund

Sæsonens første håndboldskuffelse: Grindsted smed et point væk i København

Annonce