x
Annonce
KIF Kolding

KIF-topscoreren er tvivlsom til de kommende kampe

Andreas Flodman har lægproblemer og er tvivlsom til KIF Koldings kamp mod Skjern lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Ole Nielsen.
KIF-træner Ulf Sivertsson forbereder sig på at måtte undvære Andreas Flodman i lørdagens tv-kamp mod Skjern.

KIF KOLDING: I værste fald må KIF Kolding spille de sidste kampe i grundspillet uden sin topscorer.

Højrefløjen Andreas Flodman udgik med en skade, da KIF tog et enkelt point ude mod Ribe-Esbjerg i fredags, og det er tvivlsomt, om han kan spille lørdagens tv-kamp mod Skjern i Kolding.

- Vi har forhåbninger om, at han kan være med, men vi ved det ikke helt sikkert, siger KIF-træner Ulf Sivertsson.

Han har de seneste uger måttet passe ekstra godt på sin landsmand, der indtil videre har scoret 104 ligamål i 20 kampe i denne sæson. Det gør ham til KIF-topscorer og placerer ham på en 10.-plads på den samlede topscorerliste.

Siden den uafgjort kamp i Esbjerg har KIF trænet uden den svenske fløj.

- Han har ikke trænet håndbold. Vi skal se på nogle undersøgelser, men hvis han ikke kan træne fredag, så kommer han ikke i kamp lørdag, fastslår Ulf Sivertsson, der også fortæller, at klubben endnu ikke har den endelige diagnose på Flodmans kvaler.

- De ved ikke rigtig, om det er krampe eller fiber. Det er et eller andet i læggen. Det er ikke helt umuligt, at han bliver klar, men det er svært, for hvis det bryder op igen, så risikerer han en pause på tre til fire uger, og det er den risiko, man må tage, siger Sivertsson.

Den risiko hælder træneren til ikke at tage. KIF skal formentlig spille gruppespil med holdene fra grundspillets 9.-13.-plads, hvor taberen skal ud i kvalifikationskampe mod et hold fra 1. division. Det var den situation, KIF befandt sig i sidste år, hvor holdet slog TM Tønder 2-1 i kampe og sikrede endnu en sæson i ligaen.

KIF har inden lørdagens kamp mod Skjern fire point ned til Nordsjælland på den sidsteplads, der er lig med direkte nedrykning. KIF ligger nummer 12 med 11 point, fordi holdet er bedre indbyrdes end Lemvig-Thyborøn, der fredag aften spiller ude mod SønderjyskE.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce