Annonce
KIF Kolding

KIF-træner: - Det er længe siden, jeg har været rigtig skuffet over præstationen

KIF Kolding måtte nulstille hovederne i pausen, sagde Andreas Toudahl. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Håndbold: Andreas Toudahl var skuffet efter nederlaget på 32-39 til Aalborg.

Han var skuffet over, at KIF Kolding havde tabt. Men mest af alt var han skuffet over præstationen, sagde han efter kampen.

- Det er længe siden, jeg har været rigtig skuffet over præstationen. Indsatsen i første halvleg i dag er jeg skuffet over, fortalte KIF Kolding-træneren.

- Vi lykkes ikke med at gøre det svært for Aalborg. Vi havde aftalt at være hårde i forsvaret og tvinge dem ud i svære afslutninger. Men de har alt for gode betingelser, så målmændene er på en umulig opgave.

KIF viste et andet ansigt efter pausen. Samtidig glippede koncentrationen lidt hos Aalborg, og i kombination betød det, at KIF halede lidt ind på sin modstander, uden at det dog nogensinde blev spændende.

- I omklædningen måtte vi indstille os på at starte forfra og spille en ny halvleg. Både over for os selv og over for fansene. Vi er et andet hold, end at vi skal falde sådan igennem i 30 minutter.

Du har tidligere i sæsonen talt om, at I var et skrøbeligt hold. Er du overrasket over, at bunden kan falde ud som i dag på det her tidspunkt af sæsonen?

- Ja, det er jeg nok. Med det i mente at vi ikke skal sammenligne os med Aalborg. Vi kan ikke spille på 60-70 procent mod Aalborg, som vi gjorde i første halvleg, og tro, at det er nok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce