Annonce
KIF Kolding

KIF-træner: Vi har vist, at vi kan spille håndbold

KIF Kolding-træner Ulf Sivertsson glædede sig over, at hans hold spillede med selvtillid og bevarede roen. Foto: Yilmaz Polat
Ulf Sivertsson glædede sig over endnu en sejr til en genrejst KIF-hold, der fredag aften slog Ribe-Esbjerg 28-26.

REAKTIONER: Ulf Sivertsson kunne have rost sine KIF-spillere fra ende til anden. Chris Jørgensen, Olafur Gustafsson, Alexander Morsten, målmand Anders Petersen.

KIF spillede med selvtillid og bevarede roen, og så fik de marginalerne og sejren over på sin side, da liga-toeren Ribe-Esbjerg blev sendt hjem med et nederlag på 26-28.

- Det er det, der er så vigtigt. At vi ikke bliver stressede, selv om vi kommer bagud med tre mål. Vi var under pres med udvisninger også, men vi bevarede roen, og det har vi snakket så meget om. Det har noget med selvtillid at gøre, at vi ikke stresser. Vi holder os til vores aftaler i både forsvar og angreb. Og så fik vi jo virkelig nogle afgørende redninger i det sidste kvarter, sagde Sivertsson med henvisning til en række redninger fra Anders Petersen.

- Der ser man virkelig, hvad samarbejdet mellem forsvar og målmand betyder. Det gav os lov til at brænde lidt i angrebet. Der var mange, som bidrog og gjorde det godt, roste KIF-træneren.

Han glædede sig over, at sejren på Mors i søndags blev fulgt op med fuld gevinst mod et af rækkens tophold, der kom til Kolding som klar favorit.

- Det her viser, at vi kan spille håndbold. At vi kan klare os mod mange hold. Det er vigtigt, at man ved det. Det har vi vist i to kampe nu, sagde træneren.

Han glædede sig også over, at Chris Jørgensen viser det storspil, der fik KIF til at hente ham i SønderjyskE.

- Det her spil, vi spiller nu, passer ham, mente Sivertsson.

Med sejren rykkede KIF op på 11.-pladsen med fem point efter otte kampe. Og det luner inden landskamppausen.

- De her to kampe har været vigtige for os, nu hvor vi går ind i den her pause, sagde Sivertsson.

KIF spiller sin næste kamp den 2. november ude mod Skjern.

Annonce
KIF Kolding - Ribe-EsbjergFoto: Yilmaz Polat
KIF Kolding - Ribe-EsbjergFoto: Yilmaz Polat
KIF Kolding - Ribe-EsbjergFoto: Yilmaz Polat
KIF Kolding - Ribe-EsbjergFoto: Yilmaz Polat
KIF Kolding - Ribe-EsbjergFoto: Yilmaz Polat
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kan vi i det mindste få ærlig kommunikation?

Det lover simpelt hen ikke godt for regeringens troværdighed. I ni ministerier har man skiftet kommunikationschef efter valget. I syv tilfælde er der blevet ansat en kommunikationschef, der træder ind ad døren med et cv præget af tætte personlige eller politiske relationer til den socialdemokratiske minister, der netop har sat sig til rette i ministerkontoret. Der er tale om tidligere personlige rådgivere, valgkoordinatorer og politisk frivillige i valgkampe. Det er dog et tilfælde, insisterer regeringen. Et helt ufatteligt tilfælde, fristes man til at tilføje. Alt er gået rigtigt til. De bedste er valgt, i hvert eneste tilfælde. Og ministrene har overhovedet ikke blandet sig. Hedder det sig. I Danmark er embedsmandskorpset ikke politisk udpegede. Der er godt nok en tendens til, at politikere omgiver sig med flere og flere rådgivere, men kommunikationschefer i ministerier er ikke rådgivere. De er embedsmænd, de arbejder for staten og dermed for borgerne. De får løn af statskassen. De er ikke socialdemokrater eller noget andet - de er upolitiske. Det er derfor, at ansættelserne af de syv kommunikationschefer stikker sådan ud. Det er derfor oppositionen - ført an af Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, i en stadig mere og mere kontant retorik insisterer på at få svar fra ministrene på spørgsmålet: Er alt gået rigtigt til? Man forstår den stigende irritation, som bortforklaringerne fortsætter. Det er en dybt beklagelig udvikling. Det er muligt, at politikere har brug for mere og mere politisk rådgivning, og derfor har behov for politiske rådgivere. I så fald er det rådgivere, de skal ansætte, og det skal selvfølgelig ske transparent for alverden. Stå ved det, tag det efterfølgende politiske slagsmål i Folketinget, for ærligt talt vil det være en kamp, der er til at klare. Uanset hvad der siges lige nu på tværs af folketingssalen, vil den næste regering formentlig ansætte endnu flere politiske rådgivere, end denne har gjort. Sådan er trenden. Men vær dog ærlig. Drop skuespillet. Hellere politisk udvalgte kommunikationschefer end fordækte udnævnelser, der skaber tvivl om afsenderen på de budskaber, som vil komme ud af samtlige ministerier de kommende år.

Annonce