Annonce
KIF Kolding

KIF-træner: Vi må ikke tabe sådan

Fredrik Gustavsson, Jens Svane og de øvrige KIF'ere skal rejse sig inden på fredag mod Lemvig-Thyborøn. Foto: Claus Thorsted
KIF-træner Ulf Sivertsson erkendte, at nederlaget på 13 mål mod SønderjyskE var uacceptabelt

REAKTIONER: Ikke så meget at diskutere. Ganske enkelt.

KIF Kolding-træner Ulf Sivertsson erkendte blankt, at nederlaget på 23-36 mod SønderjyskE var uacceptabelt. Efter pausestillingen 20-15 til sønderjyderne faldt KIF helt sammen, da spillet skulle forceres.

- Vi var nødt til at indhente seks-syv mål, så vi blev nødt til at forsøge at spille syv mod seks. Vi brænder de muligheder, vi får, og så laver vi alt for mange tekniske fejl. Det holder ikke. Vi er ikke kølige nok til at slå bolden i jorden og begynde forfra. Vi blev stressede af deres tempo og deres publikum. Vi løb ikke rigtigt hjem i anden halvleg, og derfor blev det 13 mål. Det er jo ikke acceptabelt, sagde Sivertsson.

- Siden spillede det ind, at vi blev trætte. Vi har jo ikke så mange spillere, og vi manglede nogle spillere. Så laver man flere fejl, sagde han.

Forsvarsstyrmand Olafur Gustafsson er stadig tre-fire uger fra et comeback, og Martin Mauer Larsens situation er uvis på grund af ryggen. Benjamin Pedersen har problemer med skulderen, og Arni Bragi Eyjolfsson har ligeledes skulderproblemer.

- At vi taber kampen, kan ske, men vi må ikke tabe sådan. Vi taber med 13 mål og falder igennem i det sidste kvarter eller 20 minutter. Det må ikke ske, sagde Sivertsson, som også roste SønderjyskE.

- De spillede også en rigtig god kamp. De vekslede mellem seks bagspillere, der alle gjorde det rigtig godt, mente han.

Allerede på fredag venter en uhyggelig vigtig hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn. En af den slags kampe, der skal vindes, hvis ikke KIF skal igennem en ny ulidelig kamp i bunden af ligaen.

- Vi snakkede lige om, at det er en vigtig kamp, og man skal gå hjem og tænke igennem, hvad man kan gøre bedre. Så skal vi samle holdet op igen og lade op til den kamp. Det er det eneste, vi kan gøre, sagde træner Sivertsson.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce