Annonce
KIF Kolding

KIF-træner: Vi møder de bedste, og det er vi ikke

Andreas Toudahl var både skuffet, men også forstående efter nederlaget til BSH torsdag aften. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
KIF Koldings cheftræner Andreas Toudahl var skuffet efter torsdagens nederlag til Bjerringbro-Silkeborg, men han er også bevidst om, at hans hold ikke er på samme niveau som de bedste hold i slutspillet.

JV  I KOLDING: Endnu engang gik KIF Kolding tør for kræfter i starten anden halvleg, da holdet tabte 23-27 til BSH i slutspillet. Det er ikke første gang, at KIF smider en ellers flot præstation på jorden på den måde. Cheftræner Andreas Toudahl er dog bevidst om, at det er begrænset, hvor meget mere han kan forvente af sin smalle trup.

- Vi spiller mod de bedste i landet, og det er vi ikke lige nu. Vi unge som hold, der er rigtige mange spiller som jeg forventer mig en masse af, men der er faktisk også nogle, hvor det er begrænset, hvor meget jeg kan forvente af dem, i forhold til at vi spiller mod et af landets bedste mandskaber, lød det fra Andreas Toudahl efter torsdagens nederlag.

Nu kan KIF Kolding ikke længere selv afgøre, om holdet skal i semifinalen. Det kræver to sejre i de sidste to kampe, samtidig med at Bjerringbro-Silkeborg taber deres to. Det er dog ikke noget, Andreas Toudahl har fokus på.

Annonce

- Vi skal først fremmest og komme godt ud mod GOG på søndag. Vi en revanche til gode, for vi har haft det svært mod GOG i år, men jeg så også, at vi kunne være med i første halvleg (i de to holds seneste opgør red.), hvis vi spiller på vores topniveau.

Ung playmaker lyste op

I torsdagens kamp måtte KIF Kolding se bort fra en karantæneramt Chris Jørgensen, og derfor var det unge Nicolaj Jørgensen der styrede meget af hjemmeholdets angrebsspil. Det gjorde han med stor ro og godt overblik, lige som han gjorde, da han blev kastet for løverne i den seneste kamp mod SønderjyskE.

Det kommer dog ikke bag på Jørgensens cheftræner, at den 21-årige playmaker viser sig flot frem i slutspillet.

- Nicolaj har overrasket mig positivt rigtig, rigtig mange gange i den her sæson, og det har han gjort lige fra første gang jeg mødte ham. Det forsætter han bare med, fortalte Andreas Toudahl.

Næste kamp for KIF Kolding er på søndag mod GOG på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Annonce