Annonce
Sønderborg

Kig ind i mytemagerens horrorunivers

- Hvad har blævrende fangarme og Black Sabbath til fælles? Det kan man blive klogere på, når Henrik S. Harksen gæster Biblioteket Sønderborg med et foredrag om gysets mest indflydelsesrige forfatter H.P. Lovecraft. Det foregår onsdag 20. februar kl. 16 - 17. PR-foto
Annonce

Sønderborg: Forfatter og Chtulhu Mythos-entusiast Henrik S. Harksen gæster Biblioteket Sønderborg med et underholdende og engageret foredrag om gysets mest indflydelsesrige forfatter H.P. Lovecraft. Det foregår onsdag 20. februar kl. 16 - 17.

I pressemeddelelsen lyder det:

- Hvad har blævrende fangarme og Black Sabbath til fælles? Der findes referencer til H.P. Lovecrafts lurende ondskab og fantastiske horrorvæsner overalt i litteratur, musik og film, men hvem var manden der har haft så stor indflydelse på generationer af forfattere og filminstruktører?

- Der er lagt op til et underholdende foredrag, hvor Lovecraft-eksperten Henrik Harksen fortæller om tankerne bag pulp-forfatteren H. P. Lovecrafts historier og hans hardcore videnskabssyn, som danner grundlaget for hans koncept om kosmisk indifferentisme, og ultimativt det vi i dag kender som Cthulhu Mythos.

Foredraget er på engelsk og foregår på Biblioteket Sønderborg, niveau 2, Indsigten. Arrangementet er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce