Annonce
Kolding

Kilde efter stort politiopbud ved ungdomsboliger: Kvinde blev udsat for voldtægt

En kvinde skal i løbet af natten til mandag være udsat for en voldtægt i en lejlighed på i Kolding Åpark i Kolding. Fra tidlig morgen og indtil over middag undersøgte politiet områder for spor. Foto: Jonas Kollerup
Sydøstjyllands Politi holder kortene tæt til kroppen, men et vidne ved ungdomsboligerne i Kolding Åpark, Campus Living, i Kolding fortæller, at en ung kvinde natten til mandag blev udsat for voldtægt og efterfølgende bestjålet.

Kolding: Det var ifølge JydskeVestkystens oplysninger en sag om voldtægt af en ung kvinde, der fra mandag morgen og indtil omkring klokken 13 holdt flere betjente og sporhunde i gang i området omkring Åparken 18. Her ligger den karakteristiske, orange bygning, som rummer en lang række studieboliger, og ifølge avisens oplysninger var det i denne bygning, voldtægten fandt sted.

Ifølge naboer i området var politiet allerede talstærkt til stede omkring ungdomsboligerne, beachvolleybanen og en del af parkeringspladsen, der ligger ved siden af, fra tidligt mandag morgen.

Flere politibiler og betjente mødte op ved ungdomsboligerne Campus Living i Kolding mandag morgen. Her afspærrede de et større område og eftersøgte med flere hunde. Foto: Presse-fotos.dk

Sydøstjyllands Politi holdt i løbet af mandagen kortene helt tæt til kroppen, mens sagen undersøges, og det har skabt en del usikkerhed blandt de unge mennesker, der færdes i området.

Annonce
Politiet udviste blandt andet særlig interesse for et beachvolley-område, der ligger ved siden af Koldings orange ungdomsboliger. Foto: Presse-fotos.dk

Flere kilder i området har givet udtryk for, at de er bekymrede over sagen, og enkelte har givet udtryk for, at de havde svært ved at følge med i dagens undervisning, som for nogles vedkommende foregik hos Kolding HF & VUC, der ligger lige ved siden af studieboligerne og har frit udsyn til de mange betjente, der ledte efter tekniske spor i området.

Det er fælles for de kilder, JydskeVestkysten har talt med, at de kun har fået ganske sparsomt med oplysninger om sagen.

Men en person, som JydskeVestkysten kender identiteten på, havde dog flere oplysninger om sagen. Tidligt mandag morgen talte han nemlig med veninden til den kvinde, der angiveligt er offer for voldtægten i Åparken.

Derfor bruger vi en anonym kilde

  • Journalistik skal primært bygge på kilder, der kan og vil stille sig frem offentligt. 
  • I denne sag har vi undtagelsesvist valgt at bruge en anonym kilde, fordi vi gerne vil fortælle denne historie, som vi mener har offentlighedens interesse.
  • JydskeVestkysten er bekendt med kildens identitet, og vi tror på, at han har været ret tæt på situationen, og vi tror på vedkommende. 
  • Oplysningerne er præsenteret for Sydøstjyllands Politi, som ikke har afvist dem.

Manden forklarer, at gerningspersonen ifølge veninden var kommet ind via en ulåst fordør i løbet af natten. Herefter skulle voldtægten have fundet sted, og efterfølgende skulle gerningspersonen have stjålet hendes mobiltelefon. Det er uvist, om der er stjålet yderligere.

Efterfølgende skulle gerningspersonen være hoppet ud ad vinduet, hvorfra der er flere meter ned og herefter være flygtet fra stedet. Efterfølgende søgte offeret tilflugt hos veninden i samme ejendom, og her blev der slået alarm.

Foto: Jonas Kollerup

Beboere i det orange Campus Living har fortalt, at politiet mandag morgen gik rundt og bankede på for at spørge, om de i løbet af natten havde oplevet noget atypisk, og om der var blevet taget i deres døre.

Ingen af de kilder, JydskeVestkysten talte med, havde dog oplevet, at der var blevet taget i deres døre.

JydskeVestkysten fik mandag morgen bekræftet fra politiet, at der er tale om et tilfælde af sædelighedskriminalitet. Selv om Sydøstjyllands Politi foreløbig ikke har flere kommentarer i sagen, har man ikke afvist de oplysninger, JydskeVestkysten har fået fra kilder i området.

- Det er således, at vi er ved at efterforske, og det gør vi via den politiforretning, vi har dernede. Vi har ikke oplysninger om den politiforretning, vi har lavet dernede af hensyn til efterforskningen, lyder det fra kommunikationschef ved Sydøstjyllands Politi, Ulla Kaspersen, som til gengæld fortæller, at politiet forventer at komme med oplysninger i sagen i løbet af tirsdagen.

Foto: Jonas Kollerup
Annonce
Kolding For abonnenter

Penthouse-lejere har tabt tålmodigheden med PFA: Nu har de opsagt deres dyre lejemål i højhusene

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Afrikas ven fik stjålet hospitalsudstyr for millioner - nu skal politiet efterforske sagen

Esbjerg For abonnenter

Fyringer på vej hos uddannelses-gigant: Besparelse på 20 millioner kroner har skabt frygt og undren blandt ansatte

Varde

Pia og Carsten har haft deres kro anonymt til salg i mere end tre år: Nu har værtsparret skiftet salgsstrategi

Haderslev For abonnenter

Anklageskrift fylder 11 sider: Rerup tiltalt for at have 'fredskrænket' fem personer

Aabenraa

Corona knækker sportsklub: - Det er ubeskriveligt trist

Aabenraa For abonnenter

Frustreret ægtepar kritiserer retten efter strid om bøde: - Vores sag var tabt på forhånd

Kolding

Så er gratis kompost et fast tilbud til Koldings haveejere

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa

Valgplakater skal følge stramme regler – men kæmpe borgmesterbanner er i orden

Bolig

Danmarks billigste 'herregård' til salg: Her har Christian IV overnattet

Kolding

Kolding IF er i pokalkvartfinalen efter kæmpe drama: Målmand afgør kampen på straffespark

Navne For abonnenter

Den ene søn er født i Bruxelles, den anden i London: Verdensmanden Erik har repræsenteret Danmark i 31 år

Esbjerg

Motorvej var helt spærret: Pludselig splintredes soltag i bil - politiet ledte efter sten

Annonce