Annonce
forside

Kim Larsen

Det blev en trist søndag - tiden gik næsten i stå da nyheden kom, at Kim Larsen var død.

Kim Larsens musik har betydet meget for mange, og det har det også gjort for mig.

Gasolin, Kjukken og Kim Larsen solo - ja alle betød en del for mit musikliv, som startede med min første friluftskoncert med Gasolin i Jels i 1975.

I mine 22 år som ejer af Musikcafé Huset i Haderslev var det ofte Kim Larsen, som stod på playlisten, og en ting var sikkert - aftenen sluttede altid med Kim Larsens "Om lidt bliver her stille".

Halvdelen af det legendariske Gasolin har optrådt på musikscenen på Huset, i det både Søren Berlev og Willi Jönson har spillet live - og når man nu ikke havde mulighed for at få Kim Larsen på scenen selv,

så måtte man jo "nøjes" med Peter Molzen, som først gæstede Huset med 2 X Peter, så med Peter og Skyggen - og det blev også Huset, hvor Peter og De Andre Kopier fik deres debut i 1993 og efterfølgende spillede mange koncerter.

Æret være Kim Larsen - men musikken lever videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce