Annonce
Kultur

Kim Larsen-manager optræder på Gazzværket

Annonce

Aabenraa: Jørn "Ørn" Jeppesen, der som kunstner bare går under navnet Jeppesen, har i mange år været en del af musikbranchen som musiker, manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sine 20 år som manager for Kim Larsen, ligesom han også i en årrække var menig musiker i Kjukken.

Tilbage i august debuterede han som solist med albummet "Odense Banegård", og hans efterfølgende turné bringer ham nu til Aabenraa. 31. januar optræder han på Gazzværket, fortæller spillestedet i en pressemeddelelse, hvor det også oplyses, at Jeppesen ikke kommer helt alene: Han har to af sine gamle kammerater fra Kjukken-tiden med, nemlig Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer. Derudover spiller Mikkel Grue guitar og Lars Andreasen keys.

Ud over egne numre spiller Jeppesen også et par numre fra Kim Larsens sidste album, "Sange Fra Første Sal". Et album, som Hjalmer Larsen og Jørn Jeppesen indspillede sammen med Larsen over foråret/sommeren 2018 og udgav posthumt i marts 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce