Annonce
Billund

Kim Larsen-sange til late night i Grindsted

Man kan høre Kim Larsens sange til late night på Torvet. PR-foto
Årets sidste forårsaften bliver brugt til længe åbent i butikkerne samt musik, mad og motorsport på torvet.

Grindsted: Fredag 31. maj er der late night i butikkerne i Grindsted. Et af de gode tilbud fra handelsstandsforeningen er musik med René & Værsgo.

Der lægges op til folkefest, når et af landets mest folkelige orkestre spiller op til sang og dans med Kim Larsen og Gasolin numre.

Med 10 års erfaring, 100’vis af koncerter, hvor bandet blandt andet har lagt vejen forbi Langelandsfestivalen adskillige gange, diverse firmafester og julefrokoster.

René Richardt giver den som Kim Larsen-kopi herhjemme, og han giver sig selv fuldt ud hver gang. Og ligeså med de spilleglade Værsgo bestående af Stig Andreasen, Ricki Susic og Jimmy Østbygaard. De puster sammen nyt liv i gamle gasolinklenodier som "Langebro", "Rabalderstræde" og "Fifidong", der bliver også mulighed for et nostalgisk genhør med "Haveje", "Midt om Natten" og "Kvinde Min" og alle de andre.

Annonce

Mad på torvet

"Så der er garanteret syng-med garanti, når man bruger en aften i selskab med René & Værsgo", skriver handelsstandsforeningen i Grindsted i en pressemeddelelse op til late night.

René & Værsgo er ikke det eneste tilbud denne sidste aften i maj. Hotel Svanen serverer menuen på torvet. Grindsted Go-kart, Billund motocross og Grindsted Speedway stiller op til en snak om deres maskiner, så der er noget at se på og lytte til på årets sidste forårsaften.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce