Annonce
Erhverv

Kirkbi ønsker at investere yderligere: Nye virksomheder er i kikkerten

Kirkbi, Koldingvej 2, Billund
- Man skal kigge sig godt for, når man investerer, lyder det fra Kirkbis investeringschef, som er overbevist om, at Kirkbi nok skal få investeret de penge, man ønsker, selvom stadig flere milliarder ruller ind.

Billund: Selvom ejerskabet af Lego Koncernen er den primære aktivitet for Kirkbi A/S, har selskabet med hovedsæde i Billund foden indenfor i en lang række andre virksomheder. Kirkbi A/S ejer andele i blandt andet Falck, Nilfisk og ISS, og der er ambitioner om, at man i fremtiden skal have ejerandele af endnu flere selskaber.

Hvilke virksomheder, som fokus er rettet imod, ønsker Thomas Schleicher, der er chef for investeringsområdet, dog ikke at løfte sløret for.

- Vi har hele tiden nye virksomheder i kikkerten, som vi overvejer at investere i. Men vi kommenterer ikke specifikt på, hvilke områder eller lande vi har fokus på. Det er dybt fortrolige dialoger, hvor der også kan være juridiske grunde til, at jeg ikke kan sige noget. Men vi kigger aktivt, siger Thomas Schleicher.

Annonce

Er det ligefrem en udfordring at få placeret alle de mange milliarder, der ruller ind?

- Man skal kigge sig godt for, når man investerer, men det skulle man også for 5 eller 10 år siden. Det er ikke nødvendigvis blevet nemmere, men vi får investeret alle de penge, som vi gerne vil, og det kommer vi også til fremadrettet, siger Thomas Schleicher.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce