Annonce
Erhverv

Kirkbi: Bæredygtighed og afkast kommer til at gå hånd i hånd

Kirkbi A/S hører hjemme på Koldingvej 2 i Billund, men er et verdensomspændende selskab. Firmaet har stor fokus på bæredygtighed og forventer, at profit og bæredygtighed i fremtiden kommer til at gå hånd i hånd. Foto: Kirkbi A/S.
Verden bevæger sig i en retning af mere bæredygtighed, og her vil Kirkbi A/S gerne levere en indsats for at være en lille, men ikke uvæsentlig brik i, at tingene går den rigtige vej.

Billund: Nok er Kirkbi A/S et selskab, der har stor fokus på bundlinjen, men øjnene vil i fremtiden i lige så høj grad være rettet mod bæredygtighed.

- Vi ser en verden, som er på vej mod meget mere bæredygtighed, og vi tror, at vi med vores investeringer og fokus kan være en lille, men ikke uvæsentlig brik i, at tingene går i den rigtige retning, siger Thomas Schleicher, hvis Kirkbi-titel kan oversættes til at være chef for investeringsområdet.

Økonomien vil dog fortsat have højeste prioritet. For uden økonomi vil der ikke være overskud til at kunne fokusere på at være grøn.

Annonce

- Det er vigtigt for os at holde fokus på at skabe afkast, men samtidig at være med til at bringe verden et bedre sted hen. Så bæredygtighed og afkast kommer i højere grad til at hånd i hånd, siger Thomas Schleicher.

Fokus på bæredygtighed

Kirkbi A/S ejer i dag både vindmølleparker og solcelleparker, og der er i virksomheden stor fokus på, hvordan brugen af plastisk kan gøres mere bæredygtig.

Det samme er tilfældet inden for ejendomme. Kirkbi ejer 26 ejendomme i Danmark, Schweiz, England og Tyskland, og også på dette område er der stort fokus på bæredygtighed.

- Vi har stort fokus på at skabe miljøforbedringer i de ejendomme, vi har. Det gør vi blandt andet ved at gøre ejendommene miljøcertificerede. Det har vi allerede fire ejendomme, som er, og vi har et mål om, at alle skal være det, siger Thomas Schleicher.


Vi ser en verden, som er på vej mod meget mere bæredygtighed, og vi tror, at vi med vores investeringer og fokus kan være en lille, men ikke uvæsentlig brik i, at tingene går i den rigtige retning.

Thomas Schleicher, CIO, Kirkbi A/S
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Indisk takeaway fik sur smiley

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce