Annonce
Kolding

Kirkefestival i Vamdrup

Sangerinde Jeanette Bonde, der var finalist ved dette års Melodi Grand Prix, giver koncert ved kirkefestivalen i Vamdrup Kirke den 11. juni. PR-foto
Annonce

Vamdrup: Hvis betegnelsen "kirkefestival" lyder lidt tørt, hvad så med koncert, kamelridning, veteranbiler, børnedyrskue, hønsebingo, modeopvisning og gospelmusik?

- Vi sælger også frokost og eftermiddagskaffe, fortæller kirke- og kulturmedarbejder Solveig Sørensen, i en pressemeddelelse fra Vamdrup Kirke, der står bag kirkefestivalen, der altså byder på en lang række aktiviteter - og naturligvis en familiegudstjeneste i kirken kl. 11. Her medvirker spejderne og et lejlighedskor, lige som kirken bliver smukt pyntet med kunst, da Lisbeth Bonnichsen udstiller glaskunst, og hendes mand, Birger Kvist, deltager med skulpturer i beton.

- I år byder vi på to nye slags "hestekræfter", nemlig rideture på ægte kameler og udstilling af veteranbiler, så de bilinteresserede kan sparke lidt dæk. I fiskedammen er der altid gevinst for børnene. Flødebollekastemaskine, det muntre køkken og forskellige spil findes udenfor. Jeanette Bonde, hvis sang var blandt de ti udvalgte ved dette års Melodi Grand Prix, kommer og giver koncert på scenen. Sammen med Maren Frost spiller hun en række akustiske versioner af egne og andres sange. Koncerten foregår på scenen ligesom modeopvisning med genbrugstøj og lodtrækning til lotteri. I Kirkehuset finder du tombola og gevinster til lotteri samt caféen, fortæller Solveig Sørensen.

Kirkefestivalen er blevet mulig med hjælp fra mange frivillige, der står klar med burgere, franske hotdogs, frikadeller og kartoffelsalat, håndmadder eller boller med pålæg. Dagens sidste punkt er gospelkoncert i kirken kl. 15.30. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Billund

Travformand om købstilbud fra Lego-familien: Aktionærer beslutter, om travbanen skal sælges

Annonce