Annonce
Navne

Kirurgisk afdeling får ny ledende oversygeplejeske

Betina Funder Jeppesen er 51 år og er uddannet sygeplejeske på Esbjerg Sygeplejeskole. I 1995 blev hun ansat på den daværende kirurgiske afdeling i Esbjerg. Foto: PR

Esbjerg: Det bliver tidligere oversygeplejerske fra Regionspsykiatrien Vest i Region Midtjylland, Betina Funder Jeppesen, der fra 1. maj overtager stillingen som ledende oversygeplejerske på kirurgisk, urologisk og onkologisk afdeling på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

- Sydvestjysk Sygehus har et godt ry. Jeg glæder mig til at blive en del af det sammenhold igen. Derudover glæder jeg mig til at fortsætte det gode arbejde, som der leveres i kirurgisk afdeling med fokus på gode patientforløb og inddragelse, høj medarbejdertrivsel samt kompetenceudvikling, siger Betina Funder Jeppesen.

Posten er blevet ledig, efter Birgit Brodde for nyligt valgte at gå på pension.

Annonce

- Betina Funder Jeppesen har i mange år ledet andre ledere og medarbejdere. Det er et rigtig godt fundament for at sikre fortsat god udvikling, høj faglighed og trivsel inden for det kirurgiske område, siger sygeplejefaglig direktør på Sydvestjysk Sygehus, Susanne Lauth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce