Annonce
Varde

Kjeld Fredens holder foredrag på Smedeværkstedet

Kjeld Fredens er forfatter til 198 artikler og 11 bøger. Blandt de seneste er bogen “Læring med kroppen forrest”, som også er titlen på foredraget på Smedeværkstedet den 1. oktober. PR-foto
Annonce

Varde: Hjerneforsker og forfatter Kjeld Fredens holder torsdag den 1. oktober klokken 19 foredrag på Smedeværkstedet i Varde.

Kjeld Fredens har gennem 40 år været en stor kapacitet inden for hjerneforskning og er i dag en af de største danske autoriteter på området. Gennem et arbejdsliv som blandt andet læge, professor samt udviklings- og forskningschef har Kjeld Fredens forsket i, hvilke handlinger og processer, der ligger til grund for tænkning, undervisning, læring, kreativitet og samarbejde.

’Læring med kroppen forrest’ er overskriften på det indsigtsfulde og humoristiske foredrag om vores forunderlige hjerne, som Kjeld Fredens kommer til Varde med den 1. oktober, skriver Varde Bibliotek i en pressemeddelelse.

Foredraget er en del af forløbet ’Sans – dans med en sang og hold hjernen i gang’. Et lokalt forankret seniorforløb på Biblioteket, der er blevet til i samarbejde med  lokale aktører.

Billetter kan købes på Bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce