Annonce
Vejen

Klædt ud til kulden og til at glæde børnene i Brørup Bio

De frivillige i Brørup Bio var til forpremieren klædt ud som figurerne i Frost. Privatfoto

BRØRUP: - Jeg er tæt på at trille en taknemmelighedståre. Jeg er så rørt over, at se alle glade børn, vi havde besøg af på to udsolgte forpremierer på Frost 2, fortæller næstformand i Brørup Bio, Lone Wagner Olesen.

- Hvad børnene ikke vidste var, at bestyrelsen havde inviteret Anna, Elsa, Kristoffer, Olaf og Hans til at komme og tage imod børnene i caféområdet. 7-kanten i Janderup har været helt fantastiske. De har syet dragter helt specielt til Brørup Bio og vores frivillige. Vi er dem dybt taknemmelige over der hjælp og indlevelse i vores event.

- Mange børn var også iklædt tøj med temaet Frost og der var mange flotte fletningerne. Der var Frost-klistermærker til alle børnene, og under nogle af sæderne var der et stor snefnug. Disse snefnug kunne efter filmen afleveres i caféen, og børnene fik en gave udleveret.

Lone Wagner Olesen fortæller, at Frost 2 har premiere den 25. december, hvor Brørup Bio viser filmen kl 14. Bestyrelsen har også til denne dag inviteret filmens populære figurer.

Annonce
Ida Marie fra Jernved havde en fantastisk dag til forpremieren på Frost i Brørup. Hun har klædt ud som Elsa, og håret var udførligt flettet til dagen. Hun også en af de heldige, som under sin stol fandt et snefnug. Hun fik den byttet til blok og blyanter med Elsa på, som hun knugede ind til sig. Foto: Lone Wagner Olesen
Brørup Bio viste den nye Frost ved to forpremierer, og der var udsolgt til begge. Foto: Lone Wagner Olesen
Forpremiere på Frost i Brørup Bio. Foto: Lone Wagner Olesen
Forpremiere på Frost i Brørup Bio. Foto: Lone Wagner Olesen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Esbjerg

Narkoman filmede sadistisk vold og voldtægt: Da han blev afsløret, forsøgte han at hænge sig, men endte som dybt hjerneskadet

Annonce