Annonce
Vejen

Klædt ud til kulden og til at glæde børnene i Brørup Bio

De frivillige i Brørup Bio var til forpremieren klædt ud som figurerne i Frost. Privatfoto
Annonce

BRØRUP: - Jeg er tæt på at trille en taknemmelighedståre. Jeg er så rørt over, at se alle glade børn, vi havde besøg af på to udsolgte forpremierer på Frost 2, fortæller næstformand i Brørup Bio, Lone Wagner Olesen.

- Hvad børnene ikke vidste var, at bestyrelsen havde inviteret Anna, Elsa, Kristoffer, Olaf og Hans til at komme og tage imod børnene i caféområdet. 7-kanten i Janderup har været helt fantastiske. De har syet dragter helt specielt til Brørup Bio og vores frivillige. Vi er dem dybt taknemmelige over der hjælp og indlevelse i vores event.

- Mange børn var også iklædt tøj med temaet Frost og der var mange flotte fletningerne. Der var Frost-klistermærker til alle børnene, og under nogle af sæderne var der et stor snefnug. Disse snefnug kunne efter filmen afleveres i caféen, og børnene fik en gave udleveret.

Lone Wagner Olesen fortæller, at Frost 2 har premiere den 25. december, hvor Brørup Bio viser filmen kl 14. Bestyrelsen har også til denne dag inviteret filmens populære figurer.

Ida Marie fra Jernved havde en fantastisk dag til forpremieren på Frost i Brørup. Hun har klædt ud som Elsa, og håret var udførligt flettet til dagen. Hun også en af de heldige, som under sin stol fandt et snefnug. Hun fik den byttet til blok og blyanter med Elsa på, som hun knugede ind til sig. Foto: Lone Wagner Olesen
Brørup Bio viste den nye Frost ved to forpremierer, og der var udsolgt til begge. Foto: Lone Wagner Olesen
Forpremiere på Frost i Brørup Bio. Foto: Lone Wagner Olesen
Forpremiere på Frost i Brørup Bio. Foto: Lone Wagner Olesen
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Det holdt ualmindelig hårdt: Til sidst fik Team Esbjerg dog slæbt sejren hjem

Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce