Annonce
Haderslev

Kløften Festival aflyser

Kløften Festival gør som de fleste andre festivaler: kaster håndklædet i ringen efter regeringens udmeldinger og aflyser.

HADERSLEV: Også Kløften Festival aflyser. Det fremgår af den pressemeddelelse som festivalens bestyrelse sendte ud tirsdag:

- Så kom den længe ventede udmelding fra politisk side angående afvikling af festivaler i 2021. Den politiske aftale beskriver, hvilke restriktioner der pålægges afvikling i sommeren 2021. Vi har som skrevet ventet længe på denne udmelding, og vi må desværre udtrykke skuffelse over den politiske proces. Det har ikke været og er ikke holdbart for såvel vores gæster, leverandører, hjælpere og for alle festivalarrangører, at leve med uvisheden så længe, og dette til trods for at festivalarrangørerne og Dansk Live igennem mange måneder er kommet med forslag til, hvorledes forskellige alternativer kunne afprøves.

Foto: Jacob Schultz

Festivalens ledelse vender snarest tilbage med nyt om refundering eller overførelse af billetter til næste år.

Annonce

I pressemeddelelsen lægger festivalen ikke skjul på, at det er en alvorlig situation:

- Endnu en aflysning er en alvorlig situation for os, men vil også have betydelige konsekvenser for kunstnere, leverandører, de frivillige foreninger, kulturpartnere, virksomheder og organisationer, der står bag boder, yder service på pladsen eller som bidrager med programindhold, leverancer og produktioner. Mange af disse aktører er i forvejen meget hårdt ramt.

Kløften Festival satser nu på, at kunne fejre det udskudte 40 års jubilæum i 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce