Annonce
Haderslev

Kløftens 'Early Bird' billetter revet væk på 10 timer

Dette års Kløften Festival fik og hjælp til gode stem. Arkivfoto: Jacob Schultz
Billetsalget til næste års Kløften Festival, hvor festivalen fejrer sit 40. års jubilæum, er i fuld gang. Årets "Early Bird" billetter fløj hurtigere end nogen havde forstillet sig.
Annonce

HADERSLEV: 10 timer, så var der udsolgt af de såkaldte "Early Bird" billetter til næste års Kløften Festival.

Om det var fordi, at minderne om dette års festival var i frisk erindring, eller om det er udsigten til et brag af en jubilæumsfestival næste sommer, er uvist, men aldrig tidligere er "Early Bird" billetterne fløjet så hurtigt. Sidste år tog det to døgn, og da begyndte salget først den 29. september.

- Det, vi hører ude i byen er, at folk forventer et brag af en festival næste sommer, når vi kan fejre vores 40 års jubilæum. Der bliver nogle forventninger at leve op til, og jubilæet skal selvfølgelig markeres med en kæmpefest, det bliver dog uden de store udenlandske kunstnere, fordi det kan Kløften slet ikke rumme, hverken økonomisk eller pladsmæssigt, forklarer Kløftens musikkøbmand Erik Kock, og giver et eksempel:

- Jeg har for eksempel lige været i Hamburg og høre U2. De havde 32 sættevogne med, det er der ikke en gang plads til der, hvor publikum skal stå i Kløften.

Kort om Kløften 2020

Hvis du har et ønske til næste års program kan du sende en mail til: kox@kloften.dk

Du kan allerede nu sikre din tredagesbillet til Kløften Festival 2020, selv om "Early Bird" billetterne er solgt. På www.kloften.dk kan du finde link og info om billetter.

I 2020 afholdes den 40. Kløften Festival, der i 1980 begyndte som et en-dags arrangement. Festivalen er baseret på ulønnet arbejdskraft.

Den er organiseret som forening, derfor foræres overskuddet hvert år væk, hvilket sikrer foreningen status som momsfritaget.

Annonce

Kom med forslag

Men selv om det bliver uden de store udenlandske navne, så forsikrer Kløften Festival, at der bliver spillet på alle tangenter for at fejre jubilæet.

Der bliver skruet op for musiktilbuddene på alle musikscener, der bliver arrangeret fest og ballade i parken, og der bliver arrangeret happenings. Kløften Festival har derfor også inviteret publikum til at komme med ønsker til næste sommers program, og allerede nu har arrangørerne modtaget mange forslag:

- De forslag vi har modtaget er meget realistiske, og det sjove er, at folk vil gerne høre det, vi plejer at levere. Folk ønsker ligner meget dette års og sidste års program. Nogle har foreslået, at Beach Scenen skal reserveres alene til DJ's, det er en tanke, jeg lige skal vende mig til, men vi er åbne for alle forslag.

Næste års Kløften Festival finder sted fra den 25. til den 27. juni 2020. Salget af tre dages billetter er begyndt, hvornår de øvrige billetter sættes til salg er endnu lidt uvist, men de forventes at blive sat til salg inden for meget kort tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Der skal summe af liv og glade dage

Annonce