Annonce
Læserbrev

Klage over uplejede platantræer

Annonce

Læserbrev: Undertegnede har på vegne af grundejerforeningen Kirkegade / Sct. Jørgensgade rettet henvendelse til Vej og Park i Sønderborg Kommune, hvor sekretæren for afdelingens leder henviste mig til den ansvarlige for de grønne områder, Kristian Pedersen Nordstrøm, idet sagen drejer sig om to platantræer tilhørende Sønderborg kommune.

De står i skellet mellem grundejerforeningens jord og ud til fortovet på Jernbanegade, således, at når man kommer til byen over den gamle bro, er det første indtryk man får af byen, disse to vildtvoksende træer.

Fra vor forening har vi gentagne gange rettet henvendelse til afdelingen Vej og Park, og er en gang tidligere henvist til ovennævnte K.P. Nordstrøm, hvor vi har bedt kommunen beskære eller fjerne træerne, uden at dette medførte noget.

I dag, den 21. november, rettede jeg telefonisk henvendelse til K.P. Nordstrøm og fremførte vor klage og påtalte, at nu efter kommunen havde afsluttet arbejdet med at beskære/klippe alle byens platantræer, henstod disse to træer stadig i uplejet tilstand.

Hr. Nordstrøm ønskede ikke at foretage sig noget i sagen, og var af den opfattelse, at træerne nærmest var en pryd for byen, hvorfor jeg måtte afslutte vor henvendelse uden noget resultat, men med den opfattelse, at K.P. Nordstrøm ikke tager sit ansvar som ansvarlig for byens grønne områder alvorligt.

Redaktionen har vist dette indlæg til Sønderborg Kommune, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce