Annonce
Debat

Klap lige søhesten

Annonce

Læserbrev: Selvfølgelig overholder vi budgetforliget. I november fik økonomiudvalget oplyst, at sagen om vinterbadefaciliteter på Sønderstrand var planlagt til politisk behandling maj 2021.

Inden da ville der være god tid til en inddragende proces og projektering, og det havde vi set frem til; vi havde regnet med, at det var noget, vi som kultur- og fritidsudvalg fik indflydelse på.

Nu kom sagen så som en færdigklappet sag klar til frigivelse på årets første møde i januar uden nogen foregående inddragelse af udvalget.

Jeg havde ellers bedt om at få en status på processen omkring vinterbadefaciliteter og vandsportsarena i udvalget i både oktober og november, men denne anmodning resulterede ikke som ønsket i en orientering af udvalget.

Havde vi fået en sådan, havde vi haft mulighed for at tilkendegive, at vi ønskede et alternativ med udgangspunkt i Zenis projekt fra 2012.

Til maj kender vi resultatet af undersøgelsen blandt interessenterne til et evt. vandsportscenter ved molen på Sønderstrand. Viser der sig ikke at være opbakning til et sådant, vil vi gerne have muligheden for at placere vinterbadefaciliteterne dér i stedet - men havde vi stemt "ja" til projektet i trappen, som vi blev præsenteret for i udvalget, ville den mulighed være udelukket i maj.

Pengene kan som bekendt kun bruges én gang - så vi vil gerne være sikre på, at det bliver til det bedste projekt.

Vi ser frem til den videre proces i udvalget, hvor vi naturligvis forventer, at også vores forslag til placering af badefaciliteterne vil blive behandlet.

Det er vist tiden til lige at klappe søhesten!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Nyt skattecenter til Tønder Kommune

Annonce