Annonce
Kolding

Klar besked fra kommunens topledelse til alle foreninger i Kolding: Luk ned og gå på juleferie nu

Der bliver tirsdag sendt en opfordring ud til alle foreninger i Kolding om at lukke ned for deres aktiviteter og sende deres medlemmer på juleferie. Arkivfoto: Timo Battefeld
Kommunaldirektør i Kolding kommer med en klokkeklar opfordring til samtlige foreninger i kommunen. Luk jeres aktiviteter nu og hold juleferie, så vi mindsker smitterisikoen. Formand for fritidsrådet bakker op.

Kolding: Alle foreninger i hele kommunen får i løbet af tirsdag en klar opfordring fra topledelsen i Kolding Kommune til at hjælpe med at mindske corona-smittetrykket i Kolding.

Den utvetydige anbefaling i mailen fra kommunen er, at alle de foreninger, der endnu ikke har lukket og slukket for at holde juleferie, bør gøre det nu, og det er uanset, om foreningens aktivitet handler om skak, badminton, fodbold eller noget helt andet.

Opfordringen kommer, efter at smittetallene i Kolding steg markant mandag og viste, at rekordmange i Kolding i de seneste dage er blevet testet positive for corona.

Annonce

I den forbindelse lukker kommunen alle de kommunale indendørs fritids- og idrætsfaciliteter ned fra onsdag den 16. december og indtil den 3. januar. Det gælder for eksempel haller og gymnastiksale, omklædningsrum og toiletter ved idrætsfaciliteterne og Kolding Uddannelsescenter.

Kommunaldirektør Thomas Boe forklarer, at man med opfordringen gerne vil lægge sig op af de regler, der gælder for foreningerne i de kommuner, som myndighederne lukkede ned i sidste uge på grund af høj smitte. I disse kommuner er al idræts- og fritidsliv lukket ned.


Vi vil gerne have flest mulige mennesker ud af ligningen og undgå, at folk samles.

Thomas Boe, kommunaldirektør


- Vi vil gerne have flest mulige mennesker ud af ligningen og undgå, at folk samles, for eksempel børn og unge, der er til idræt. Dermed kan vi også undgå, at folk tager offentlig transport til og fra træning og samles der, siger Thomas Boe.

Formanden for fritidsrådet i Kolding Kommune, Alice Nissen, bakker op om kommunens henvendelse til alle foreningerne og opfordrer dem til at følge den kommunale opfordring.

- Jeg synes simpelthen, at de skal lukke, og det er fint, at kommunen kommer med en sådan opfordring. Der kan sidde nogle i foreningerne derude og være usikre på, hvad de skal gøre, og jeg tror da, at de lukker ned nu. Jeg elsker selv sport, men helbreddet er vigtigere og kommer i første række. Så foreningerne skal lytte til kommunen, siger Alice Nissen.

Annonce
Kolding For abonnenter

Børnefamilie er flyttet fra Frederiksberg og tilbage til Signes barndomshjem på landet: Nu skal de bo med alle bedsteforældre som nærmeste naboer

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Kræftsyge Tanja har skreget på hjælp til sin retarderede søn i årevis: 8-årige Victor slår sine klassekammerater og kan hverken alfabetet eller tegne en sol – alligevel sidder han i en helt normal skoleklasse

Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Aabenraa

Væltet borgmester har intet hastværk: Mulighederne er jo mange og eftervederlag sikrer økonomien

Sydjylland

Medbragte knojern med kniv: Udlænding stoppet i lufthavnen

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Erhverv For abonnenter

10.000 biler i døgnet er ikke til at stå for: Vil bygge tank, vaskehal og fastfoodrestaurant

Haderslev

Efter omkring 20 domme: Udvist mand begår stadig kriminalitet

vejle

Gid du må stå alene i din demonstration, sagde facebookfolket til Luna Maj: Det gik helt anderledes

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Aabenraa For abonnenter

Sådan får byrådsmedlemmer tingene til at hænge sammen: Nedsat tid, hurtige ben og køb af ekstra medarbejdertimer

Haderslev For abonnenter

Tre dybt kriminelle brødre venter på at blive sendt ud af landet

Esbjerg

Flere skoleelever har behov for særlig hjælp: Forældre føler sig svigtet - og kritiserer kommunen for at glemme børnene

Annonce