Annonce
EfB

Klar mod Randers FC: EfB-forsvarer får annulleret sin karantæne

Daniel Anyembe forstod ikke meget af, at han skulle have direkte rødt mod SønderjyskE, og efter protest fra EfB får backen nu sin karantæne ophævet. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
EfB-træner Lars Olsen sår tvivl om, hvorvidt Daniel Anyembe skal starte inde mod Randers FC efter ophævelsen af karantæne. EfB har hele ugen trænet ud fra at skulle undvære Anyembe samt karantæneramte Jacob "Lungi" Sørensen og Rodolph Austin.
Annonce

EfB: Daniel Anyembe må alligevel være med, når EfB søndag eftermiddag møder Randers FC i superligaen.

EfB-backen fik rødt kort, da han begik straffespark mod SønderjyskE-angriber Artem Dovbyk i søndag, men EfB har nedlagt protest og fået medhold hos Fodboldens Disciplinærinstans.

Dommer Benjamin Willaume-Jantzen har set episoden igen og vurderet, at Anyembe ikke som først vurderet fratog Dovbyk en oplagt målchance, idet der skulle være dømt offside, såfremt bolden var nået frem til SønderjyskE-spilleren. Derfor er det røde kort ændret til en advarsel, og de to spilledages karantæne er ophævet.

Det glæder EfB-træner Lars Olsen, der dog gennem hele ugen har forberedt sig på en kamp uden den sædvanlige højreback.

- Vi klagede jo lidt over det, for det kom under lidt mærkelige omstændigheder, fordi vi mente, der slet ikke skulle have været straffe, fordi der var offside inden, siger Lars Olsen.

- Det er selvfølgelig rart, og det er specielt rart for Daniel selv, at han ikke har to spilledages karantæne. Specielt måske den efter vinterferien, hvor han kan være klar til første kamp.

EfB-træneren skal nu beslutte, om han vil benytte sin sædvanlige højreback, eller vil holde fast på de forberedelser, der har været lagt an på, at Anyembe havde karantæne sammen med Jacob "Lungi" Sørensen og Rodolph Austin.

- Vi har trænet med den forberedelse, at de tre ikke var til rådighed i søndagens kamp, og nu må vi se, hvordan vi får sat det sammen, siger Olsen.

- Han er inde i billedet, men som jeg siger, har vi forberedt os uden de tre, og hvad vi lige gør, det kan jeg ikke give dig svar på 100 procent endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce