Annonce
SønderjyskE Fodbold

Klar til kamp: SønderjyskE er blevet skaderne kvit

Victor Mpindi var en af de spillere, der ikke var på dupperne i januar. Han er tilbage på toppen og har imponeret i træningskampene mod Shakhtar Donetsk og Brøndby. Arkivfoto: Christian Nordholt
Glen Riddersholm råder til forårets første kamp mod Hobro over en trup, hvor alle de vigtigste spillere er skadesfri.

SønderjyskE: Du kan godt ånde lettet op, hvis du er fan af SønderjyskE og har været urolig for, om Glen Riddersholm nu også kunne stille med de stærkeste folk i forårspremieren mod Hobro søndag middag.

Bare rolig, det kan han.

For en måneds tid siden var superligatruppen ramt af skader og sygdom. Rasmus Vinderslev brækkede hånden i træningskampen mod Kolding IF, mens Christian "Greko" Jakobsen og Victor Mpindi begge kæmpede med sygdom og skavanker. SønderjyskE var presset på midtbanen, men nu ser det lyst ud.

Torsdag trænede både Vinderslev, Jakobsen og Mpindi fuldt med. Førstnævnte iført en skinne og bandage om håndledet ganske vist. De to sidstnævnte var begge med i træningskampen i mandags mod Brøndby.

Nogle bliver skuffet

Netop kampen mod Brøndby gav en kortvarig forskrækkelse. Ikke på midtbanen, men i forsvaret.

Efter ni minutter satte Pierre Kanstrup sig ned og tog sig til læggen. Han blev skiftet ud og erstattet af Theofanis Mavrommatis.

Allerede i pausen kunne Kanstrup dog fortælle, at han blot var forsigtig, og at han ikke var nervøs for Hobro-kampen. Glen Riddersholm kaldte det efter kampen for en sikkerhedsforanstaltning, at Kanstrup blev skiftet ud, og forsvarsspilleren trænede da også fuldt med torsdag.

Målmand Nikola Mirkovic har haft problemer med en forstrækning i baglåret, men Riddersholm forventer, at han er på bænken mod Hobro.

De mange friske spillere giver cheftræneren luksusproblemer.

- Mange byder sig til. Det gør, at vi skal skuffe nogle i forhold start-11 og også i forhold til truppen, der bliver udtaget. Vi kan kun udtage 18, men der er måske 21, der har fortjent at være med, fordi der er mange, der har leveret en god opstart, siger han.

Men der bliver brug for alle i foråret.

- Nogle skal hænge deres forhåbninger på, som jeg også har forsøgt at beskrive, at vi har mange måder, vi kan optræde på. Vi har forskellige opgør. Allerede i kamp to har vi en kamp på kunstgræs (mod FC Nordsjælland, red.) og en helt anden type opgør. Nogle må æde skuffelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Vejen For abonnenter

Udlejer svarer på kritik: - Lejer har ikke været klar over, at man ikke må opbevare kasser i krybekælderen

Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Annonce