Annonce
Debat

Klart at homoseksuelle har det dårligt - det er imod Guds skaberorden

Martin Nissen
Annonce

Homoseksualitet: Nu har regeringen afsat 25 millioner til oplysning om homoseksualitet. Og samtidig opfordrer regeringen til debat om emnet.

Baggrunden er, at homoseksuelle tit føler sig dårligt tilpas. Men lad mig sige det helt klart: Homoseksualitet er imod Guds skaberorden og hvis mennesker lever på en anden måde, end Gud har bestemt og designet os til, så er det da klart, at mennesker får det dårligt. Sådan er det også for homoseksuelle.

Bibelen siger, at når mennesker udskifter Guds sandhed med løgnen, så bliver disse mennesker bl.a. "prisgivet til vanærende lidenskaber" - altså homoseksualitet.

Når regeringen nu vil bruge en masse penge på at fortælle, at homoseksualitet er helt naturligt, så er det en kampagne fyldt med løgn. Homoseksualitet er ikke naturligt.

Når jeg skriver dette læserbrev, så er det ikke for at lave en kampagne mod homoseksuelle. Alle mennesker har syndet og må omvende sig og tro på Jesus Kristus. Da er det muligt at blive renset for alle mulige synder og derefter leve et helligt liv. Et liv med Gudsfrygt og et liv på den smalle vej, som fører til himlen. Jesus fortæller, at de fleste mennesker går på den brede vej, som fører til fortabelsen.

I regeringsgrundlaget står der, at Danmark er et kristent land. Men desværre er det ikke det kristne budskab, man fremmer med en sådan kampagne. Nej, det er en kampagne, som "udskifter Guds sandhed med løgnen".

Ja, man vil have folkeskolelærere til at fortælle børnene, at det er helt naturligt at være homoseksuel. Nej - brug i stedet pengene på kristendomsundervisning i skolerne. Vort samfund er bygget på kristne værdier. Men det hele kan hurtigt ødelægges ved at fortælle løgn i stedet for Guds sandhed.

På vor hjemmeside www.Haderslev-Husmenighed.dk kan du se et eksempel på en mand, som ved bøn til Jesus Kristus, blev fri for homoseksualitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Ført bag lyset

Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Danmark For abonnenter

Transport-mastodont sender advarsel til vognmænd: Hvis I frasælger pengetank, risikerer vi at lukke

Annonce