Annonce
Navne

Klaudia Lewadny genvinder ikke JM i boksning

Klaudia Lewadny er nu skiftet til Kolding Bokseklub, hvor hun kan træne sammen med en række andre kvindelige boksere. Arkivfoto: André Thorup.
Annonce

Esbjerg: Det lykkedes ikke for den nu tidligere Esbjergbokser og forsvarende jyske mester, Klaudia Lewadny, at genvinde JM-titlen ved de jyske mesterskaber i Vejle.

I klassen fra 69-75 kilo mødte hun i sin første kamp forhåndsfavoritten Yvonne Bæk Rasmussen, som er Danmarks mest rutinerede bokser på kvindesiden med både medaljer ved VM, EM og Nordisk Mesterskab samt en del danske mesterskaber. Yvonne Bæk Rasmussen fra den arrangerende klub BK Wedala var som ventet en for stor mundfuld for den blot 19-årige Klaudia Lewadny, der som omtalt i lørdagsavisen nu er skiftet til Kolding Bokseklub, hvor hun kan træne sammen med en række andre kvindelige boksere.

Yvonne Bæk Rasmussen, som har bokset omkring 135 kampe, besejrede Klaudia Lewadny med 5-0 og møder nu i finalen lørdag aften Camilla Skov Jensen fra BK Thor Randers. Bokseklubben EBBK Esbjerg har ingen deltagere med ved stævnet i Vejle, hvorimod JM tegner til at blive en stor succes for Vitus Horsens, som har seks boksere i finalerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce