Annonce
Sport

Klavs Bruun kan ikke overskue konsekvens af misset OL

Charly Triballeau/Ritzau Scanpix
Danmark må spejde langt efter OL, og "det er selvfølgelig noget lort", siger Klavs Bruun Jørgensen.
Annonce

Danmarks håndboldkvinder kommer ikke til OL i Tokyo næste år, og det har landstræner Klavs Bruun Jørgensen svært ved at overskue konsekvenserne af.

Det siger han i et interview med TV2, kort efter at Danmark endegyldigt gik glip af OL ved at spille 26-26 mod Serbien i danskernes sidste kamp ved VM.

- Det kan jeg ikke overskue lige nu. Det er selvfølgelig noget lort, siger landstræneren.

Da han en halv time senere var i tv-stationens studie, fortalte han, at han i de kommende uger ville deltage i VM-evalueringen og finde ud af, om han også i fremtiden kan se sig selv som dansk landstræner.

Danmark havde det sidste angreb i kampen og kunne have vundet over Serbien, hvilket ville have sikret en kamp om syvendepladsen, der giver adgang til OL-kvalifikationen.

Bagspilleren Anne Mette Hansen sendte kampens sidste skud på overliggeren.

- Armen, for helvede, vi misser OL, mand, der er jo ... Jeg kan ikke sige noget. Jeg er i chok, siger hun til TV2 Sport.

Hun var heller ikke tilfreds med sin egen præstation i opgøret.

- Jeg synes, det er pisseringe, og jeg var pivelendig. Det er simpelthen en katastrofe. Øj, hvor var jeg dårlig, mand, siger Anne Mette Hansen.

Undervejs i kampen var Danmark i store problemer og nåede at være bagud med seks mål, inden Danmark fik momentum i slutfasen, men aldrig fik lukket kampen til landstrænerens store irritation.

- Jeg synes jo selv, at vi havde mange chancer, og dem var vi ikke dygtige nok til at få udnyttet, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark slutter som nummer ni ved VM.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Det skal nok gå gutter

Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Annonce