Annonce
Billund

Klinikfællesskabet: Nu glæder vi os bare til at komme i gang igen

Maria Gade, Gadesalonen, har et ledigt lokale, efter kosmetolog Lene Marchmann har sagt op som følge af coronanedlukningen. Arkivfoto. Martin Ravn
Frisørerne Maria Gade og Lone Lundø glæder sig til at genåbne efter påske. Der er plads til en ny iværksætter, når kosmetolog Lene Marchmann inden længe rykker ud.

Grindsted: Frisør Maria Gade bliver i øjeblikket bombarderet med opkald fra kunder, der er henrykte over, at salonen genåbner efter påske, og som derfor gerne vil have en tid.

Det brokker hun sig dog ikke over.

- Det er rigtig dejligt, og det bliver så dejligt at komme i gang igen, siger hun.

Annonce

Frisøren håber dog på forståelse fra kunderne, da alle jo ikke kan komme til på én gang. Hun forudser, at det godt kan vare en måned mindst, inden alle kan få en tid - og det selvom hun og alle andre frisører nok kommer til at arbejde lidt mere, end de plejer.

Coronapas - ikke et problem

Et krav i genåbningsplanen er, at alle kunder skal fremvise et coronapas. Det viser, at de enten er blevet vaccineret, testet eller har været smittet. Det er der gode erfaringer med på Bornholm, som er længere fremme i genåbningsplanen end resten af landet.

- Når folk på Bornholm gladelig kommer og viser en negativ test, så tror jeg også, at folk i Grindsted vil gøre det, siger hun.

Også frisør Lone Lundø, som er en del af fællesskabet i Jernbanegade,  glæder sig:

- Jeg glæder mig helt vildt, og det er jo tiltrængt - også for sjælen, siger hun.

Annonce

Lokale til leje

Kosmetolog Lene Marchmann har som en konsekvens af coronanedlukningen trukket sig fra fællesskabet, og Maria Gade, som ejer hele bygningen, ønsker at leje det ud igen - til en anden kosmetolog, en negletekniker, en massør, fodplejer eller lignende.


Når folk på Bornholm gladelig kommer og viser en negativ test, så tror jeg også, at folk i Grindsted vil gøre det.

Maria Gade, frisør


- Det skal være inden for et fag, der passer til vores, og en, som passer sammen med Lone og mig. Jeg håber, der er en anden, der har en drøm om at være selvstændig og samtidig en del af et fællesskab som vores, siger hun.

Interesserede kan henvende sig til Maria Gade på mail gadesalonen@hotmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce